ОВЕН – Духовните ви търсения ще ви срещнат с човек, с който имате еднакви интереси и ще изпитате душевна наслада. Високите ви изисквания са трудно осъществими поне в близко бъдеще.

ТЕЛЕЦ – Имате твърде основателни причини да се дистанцирате и да оставате неудовлетворени от околния свят. Все пак, се замислете дали това ще е във ваша полза или по-скоро губите от ситуацията.

БЛИЗНАЦИ – В развитието на служебните ви дела ще настъпят промени, за това е добре да изчакате по-благоприятен момент за изпълнението на свое намерение. Каквото и да сте намислили, ще стане.

РАК – В личния ви живот ще настъпи оживление, ще вземете решение, отнасящо се до бъдещето ви и ще останете удовлетворени от последствията. Сред колегите ще се радвате на повишен интерес.

ЛЪВ – ще се радвате на успешно приключване на проект, в който участието ви е значимо. Това ще се отрази положително и на бюджета ви и ще ви направи щастливи за дълго време напред.

ДЕВА – Заложете на здрава и усърдна работа, за да приключите неотложните си ангажименти в най-кратки срокове. Като компенсация през ваканцията ви очакват само приятни и спокойни дни.

ВЕЗНИ – Бъдете повече премерени и овладяни днес. От поведението ви на работното място ще зависи предстоящото ви издигане, за това не прибързвайте в нищо и не бъдете крайни в изказванията.

СКОРПИОН – Ще имате повече разнообразие край себе си, ако не отхвърлите възможностите, които ще ви се предложат. Предстоят ви срещи с нови и интересни хора, а за някои и нова любов.

СТРЕЛЕЦ – Ще ви занимават мисли, свързани с предстоящите ви делови изяви. Да се мобилизирате и да постигнете максимума, това е най-важно за вас. Амбициозни сте и ще постигнете целите си.

КОЗИРОГ – Работете самостоятелно и не възлагайте прекалени надежди на никой и за нищо. Можете да се справите с всичко, от което се нуждаете. Това е начина да оставате много доволни от себе си.

ВОДОЛЕЙ – Задълбочавайки се над деловите си задачи ще потърсите допълнителни източници на информация по интересуващ ви въпрос. Данните са много важни, за да имате пълен успех.

РИБИ – И без да избързвате с решението си днес, ще предложите мнение на партньорите си, ако работите в съдружие. Самостоятелните изяви ще изискват доста по-малко усилия от ваша страна.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ИНТЕРВЮТА
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: горещи жени – пари – власт
 2. КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА