ОВЕН – Денят не е подходящ за нови занимания, ограничете се върху текущите си задачи, и ако е нужно воля, я приложете, за да се предпазите от изкушенията.

ТЕЛЕЦ – С вярата и смирението си ще отворите нови хоризонти пред себе си. Изпълнени с енергия, ще работите за усъвършенстване на знанията, на уменията и на духа си.

БЛИЗНАЦИ – За част от вас той ще се изрази в реализация на професионална задача, за други в постигане на споразумения или овладяване на нови знания.

РАК – Слушайте сърцето и интуицията си, за да разграничите истината от фалша, който днес може да ви се предложи под формата на различни изкушения.

ЛЪВ – В много отношения развитията днес могат да ви подвеждат и кратковременните успехи да се превърнат в разочарования. Слушайте разума си, но не пренебрегвайте сърцето и интуицията си.

ДЕВА – Заради неблагоприятната енергетика на деня е възможно да изпитате психически дискомфорт и да станете по-уязвими за изкушения и атаки.

ВЕЗНИ – Не отхвърляйте едно предложение, преди да сте го обмислили, защото носи добри възможности. Пазете се от психически травми и промени в настроението.

СКОРПИОН – Ако съумеете да се преборите с изкушенията, каквито ще ви се предлагат днес под различна форма и съдържание, ще запазите мисълта си здрава и с успех ще преминете през „ситото”.

СТРЕЛЕЦ – Възможно е да останете изкушени от някого или нещо, което не бива да замъглява мислите ви, защото разочарованията ще са болезнени.

КОЗИРОГ – Вървейки напред с вярата си, ще откривате по-лесно правилните решения и с целенасочени действия ще постигате намеренията си, без да изпадате в колебания и нездрави мисли.

ВОДОЛЕЙ – Наложете си да приемате околните такива, каквито са и не се опитвайте да променяте никого, защото ще бъде безполезно.

РИБИ – На моменти пасивността е препоръчителна, за да се предпазите от грешки и конфликти. Новите идеи, които ви хрумват, ще ви донесат успехи, но не пристъпвайте към реализацията им сега.

Skid Row – I Remember You
loading...