Овен

Ако този ден не можете да решите проблемите, които искате да приключите по-скоро, не се притеснявайте. За съжаление, не всичко зависи от вас, понякога обстоятелствата смесват всички карти. Не бива да разчитате на външна помощ, тъй като ще има много повече обещания от конкретни действия.

 

Телец

В много случаи вие ще бъдете собствената си глава, така че не чакайте улики отвън, сами вземайте решения. По това време ще се срещнете със стари приятели. Може би точно сега ще може да се правят нови бизнес познанства. Няма да ви е скучно, но не забравяйте, че водата не тече под лежащ камък.

Близнаци

Не се страхувайте от нови идеи и не се оставяйте на инициативата от собствените си ръце, без значение какъв проблем може да засяга. Колкото е възможно по-често, бъдете там, където е забавно и интересно, в компанията на приятели. Пред вас чака ново романтично приключение.

Рак

Не всичко ще ви се даде без усилия. Сега трябва да сте откровени, на първо място със себе си и да не се разминавате от решаването на трудни проблеми. Всичко в вашите ръце! Прекарвайте повече време със семейството си. Те ще се нуждаят от вашата помощ и подкрепа.

Лъв

Вероятно в този ден всичко ще падне от вашите ръце. Можете да се объркате в чувствата и отношенията си с човек, който предизвиква съчувствие и ще бъдете изгубени в предположения и измъчени от съмнения. Не обиждайте любимите си хора, дръжте думите и емоциите си под контрол.

Дева

Ще трябва да прекарате много време в общуването. Старите познати ще напомнят за себе си, ще се появят нови. Възможно е обстоятелствата да изискват находчивост и хитрост. Трябва да поддържате връзки с тези, които не са симпатични към вас, криейки истинските си мисли и чувства. Опитайте се да бъдете внимателни с любимите хора.

 

Везни

Това време е по-благоприятно за спокойно правене на бизнес или почивка. Трябва да се справите не само с натовареността си, но и да заобиколите любимите си хора с внимание. Но се опитайте да не губите спокойствие и не подреждайте нещата с тези, които са ви скъпи.

Скорпион

Ще бъдете изпълнени с творчески ентусиазъм и вдъхновение. Ще можете да осъзнаете голяма част от това, което смятате да приложите в този ден. Вярно е, че само ако сте последователни в действията си, няма да започнете да давате умишлено лъжливи обещания и да се докажете, че сте точен и отговорен човек.

Стрелец

В този ден трябва да се въздържате от разпръскване на негативни емоции върху другите. Преди да си дадете свобода, помислете какво можете да постигнете и дали ще си струва изразходваните нерви и енергия. По-добре е да насочите енергията си не към изясняване на отношенията, а към творчески въпроси.

Козирог

Опитайте се да не участвате никого в решаването на вашите проблеми. Може да се опитат да ви помогнат, но това ще бъде лоша услуга. Успехът може да се усмихне в любовта, но само ако намеренията ви са чисти и нямат егоистични цели.

Водолей

Сега е подходящ момент да помислите за по-нататъшни планове, да се подготвите за промени, които са точно зад ъгъла. И докато нетърпението може да ви подтикне към необмислени и прибързани действия, не се поддавайте на изкушението. Опитайте се да бъдете по-толерантни и приятелски настроени към хората, които обичате.

Риби

Сега е подходящото време да изразите себе си. Само не се опитвайте да се установите за сметка на вашите близки. Тук вашите инициативи едва ли ще предизвикат ентусиазъм. В този ден трябва да се въздържате от големи придобивания, тъй като може да се окаже, че това, което сте купили, не е подходящо за вас.

Whitesnake – Here I Go Again 2004 Live Video

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 

 

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: горещи жени – пари – власт
 2. КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА