ОВЕН – Ще внесете мир в душата и мислите си, ако се смирите, пречистите и си наложите само ограничения. Насочете енергията си към дома и семейството, а също и към здравето си.

ТЕЛЕЦ – Смирение, пречистване и налагане на само ограничения, това са част от посланията на деня, но той е важен и със свършената работа, а също и с плануваните задачи.

БЛИЗНАЦИ – Ще се стремите към по-добри условия за работа и бизнес, независимо, че ще срещате трудности. В търсене на по-добрите решения ще бъдете настоятелни, без да стигате до крайности.

РАК – Ще следвате програмата си, избягвайки възможните затруднения, доколкото това е по силите ви. Наред с това ще насърчавате към сътрудничество хора, които ви допадат.

ЛЪВ – Критериите ви за професионализъм и приятелство са високи, за това често срещате разочарования, но имате и своите добри попадения. Ще се погрижите за гардероба и прическата си.

ДЕВА – Ще се възползвате от променливите условия около вас и ще акцентирате вниманието върху приоритетите си. Ще вземете решение, отнасящо се до бъдещето ви.

 • МЕГАПОЛИСЪТ С РАЗМЕРИТЕ НА ЛОНДОН, КОЙТО “РОДИ” И ДАДЕ ИМЕТО НА СТРАШНИЯ ВИРУС-УБИЕЦ

ВЕЗНИ – Интересът към вас расте, вероятно, защото и сами го искате. По-важно е, че ще привеждате в действие намеренията си, които за някои са свързани с придобиване на власт.

СКОРПИОН – Ще се отнесете с разбиране към нечии проблем и това ще ви сближи. В подкрепа на своя задача ще срещнете готовност за сътрудничество и ще се възползвате.

СТРЕЛЕЦ – В живота ви ще се появи нов човек, който с присъствието си ще внася настроение и добри очаквания у вас. Това ще ви импулсира да се развивате и постигате повече.

КОЗИРОГ – Въпрос, свързан с пряката ви работа ще наложи да разширите познанията си по него и това ще ви срещне с подходящите за целта хора. В тази връзка е възможно да възникне сътрудничество.

ВОДОЛЕЙ – За себе си ще търсите спокойствие и хора, с които да споделите вълненията си. Те са около вас, но стреса на ежедневието ги кара по-често да се затварят в себе си, което ви тежи.

РИБИ – Потърсете мнението на партньора си и не го пренебрегвайте, вземайки сами решения за общи дела. Любовта ви дава сили и настроение, които има изцяло с кого да споделите.

Тина Арена и Марк Антъни – Искам да прекарам живота си обичайки те (BG subs) – HD

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:
 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 • 𝐕𝐈𝐂𝐓𝐎𝐑𝐈𝐀 𝐒𝐘𝐏𝐔𝐂𝐈𝐍𝐒𝐊𝐀
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: горещи жени – пари – власт
 2. МИШ-МАШ: КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА