ОВЕН – Ще решите проблемите си, служебни или лични, с помощта на хората около вас. Не подценявайте опита и възможностите им. Вечерта ще организирате посрещане на близък човек.

ТЕЛЕЦ – С навременните си действия ще съдействате за успешното приключване на общ проект, в който участват и други. Все пак, ползите за вас ще са значително по-големи от на останалите.

БЛИЗНАЦИ – Ще се чувствате в добра физическа и психическа форма и наред със своите задачи, ще се включите активно в решаването и на значителни обществени ангажименти.

РАК – Ще съумеете да изпълните както своите, така и очакванията на другите към вас. Волята ви ще укрепне много, ще се освободите от съмненията и тревогите си, а пътя ви ще стане по-ясен.

ЛЪВ – Въпрос, стоял встрани от вниманието ви, ще излезе на дневен ред доста неочаквано. С търпение и без да насилвате събитията нещата ви ще се подреждат дори по-добре от очакваното.

ДЕВА – Постигнато споразумение с други участници в обществена или професионална задача ще изчисти детайлите и ще отвори хоризонтите пред вас. Възползвайте се от възможността.

ВЕЗНИ – Смело ще пристъпите към осъществяването на обмислената си програма. Енергични и с воля за победа ще впечатлявате, успявайки да убеждавате другите в правотата на мислите си.

СКОРПИОН – Има нужда от такива като вас, особено в създалата се отскоро несигурна ситуация. Делови споразумения ще ви доведат със сигурност до значителни финансови придобивки.

СТРЕЛЕЦ – Няма да срещнете непреодолими препятствия, но имайте нагласа и за компромиси. Със силни аргументи и отстъпки ще стигнете до споразумения и ще получите това, което желаете.

КОЗИРОГ – Имате мощна подкрепа, която допълнително ще ви дава сили и енергия за действие в днешния ден. Вечерта ще споделите вълненията на близък човек и ще се разтоварите от своите.

ВОДОЛЕЙ – Ще се включите в предизвикателствата, но не бива да се вълнувате излишно. Ако умората ви дойде в повече, ще имате финансови компенсации, които ще върнат усмивката ви.

РИБИ – Очаква ви динамичен и изпълнен с много предизвикателства ден. Приятно събитие вечерта ще ви срещне с приятели и близки хора, на които ще покажете новостите около себе си.

Las Mejores Baladas en Ingles de los 80 y 90 Romanticas Viejitas en Ingles 80’s
 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. РИБОЛОВ
 9. ГЮВЕЧ
 10. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 11. България – Китай 中国保加利
 12. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 13. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
loading...