ОВЕН
Не бива да се присъединявате към безполезната мишка, само защото всички останали се надуват с всички сили. Не позволявайте на тяхната истерия или безпокойство да ви накарат да поставите под въпрос пътя си в живота. Сега е много по-важно да следвате собственото си темпо. Не бързай. Няма нужда да печелите друго състезание – просто се насладете на пътя.

ТЕЛЕЦ
Музиката, изкуството и киното ще ви доставят радост и приятно забавление, което сега ви липсва, така че това е идеалното време да отидете на концерт, да посетите художествена галерия или театър. По-важно е да излезете и да се насладите на всичко това сред хората, вместо да сте у дома сами с музиката. Разнообразните енергии на публиката ще ви вдъхновят и мотивират да бъдете по-креативни, за да направите живота си такъв, какъвто го искате.

БЛИЗНАЦИ
Никой не ви познава по-добре от семейството ви, но очевидно днес няма да го почувствате. Сега по неизвестна причина комуникацията ви ще бъде обтегната. Освен това днес ще ви е трудно да общувате с всички, които срещате. Няма причина за безпокойство, въпреки че е разбираемо, че се чувствате изгубени. Хората ще ви слушат, ако изразите искрените си желания.

РАК
Животът ви се нуждае от малко почистване, но не по начина, по който сте мислили за него. Това е бъркотия в главата ви, а не в килера или под леглото ви! Сега продължавате да се придържате към много странни ангажименти, повечето от които са за хора, нови за вашия живот. Изчистете банката си с памет и се отървете от цялата мръсотия и прах, които замъглиха мислите ви. Нека хората да покажат истинското си аз чрез своите действия. Не се страхувайте да отхвърлите подозренията си.

ЛЪВ
Няколко лични конфликта днес ще добавят проблеми с планирането на деня, което сериозно ще попречи да направите всичко, което сте искали. Не бива да се опитвате сами да се справяте с трудностите – вие не носите отговорност да гарантирате, че абсолютно всичко работи както трябва. Не можете да зарадвате всички около вас, така че не бива да губите енергията си за безплодни опити. Ситуацията ще се подобри малко с напредването на деня, така че не се притеснявайте, че нещо ще се обърка, освен ако не стигне до крайност.

ДЕВА
Постоянството е прекрасно нещо за майстор. Разбира се, трябва да имате търпение, но ако продължите започнатото, в крайна сметка всичко ще има смисъл. Днес ще има откритие, след което всичко ще стане много по-вълнуващо. Миналите забележки, които преди това само ви объркаха, ще допринесат за нова картина и ще бъдете обзети от невероятна идея, за която никой не е мислил преди. Хванете го с ръце и крака!

ВЕЗНИ
Кой може да определи кое е нормално и кое не? Искате ли да попаднете под това определение? Разбира се, че не! Вие цените собствената си личност и приятелите си повече от всякога. Днес е чудесен ден да се срещнете и да отпразнувате разнообразието си или поне да организирате следващото си страхотно парти. Трябва да слезете от утъпкания път. Невероятно пътуване би било идеално.

СКОРПИОН
Как да определим добър ден и кога сте имали такъв напоследък? Не се отчайвайте, ако сега ви е страх, защото няма да е дълго. Не губете време в притеснения относно качеството на живота си – време е да започнете да мислите за бъдещето. Бъдете готови да преосмислите всички добри и лоши. Може да откриете, че да си лош понякога е доста приятно, но понякога да си добър няма смисъл.

СТРЕЛЕЦ
Да предположим, че не бихте избрали този човек за ръководител, но факт остава, че сега той е шефът и просто трябва да се примирите с него. Колкото по-скоро забравите своите оплаквания и съмнения, толкова по-добре. Залогът в тази игра е много по-висок и ранената гордост само ще попречи. Разклатете го и бъдете по-мъдри. Ако покажете уважение към позицията на този човек, нещата ще станат много по-добри.

КОЗИРОГ
Днес е ден на смесени резултати. Въпреки че ще имате успех, няма да сте доволни от качеството. Слушайте вътрешния си глас. Ако той каже, че всичко трябва да се преработи, направете го. Много е добре, че вашите стандарти нарастват. Вие сте готови и задължени да се тествате. Изисквайте повече от себе си и със сигурност ще се гордеете със себе си.

ВОДОЛЕЙ
Внимавайте да не се изгубите сред фантастични идеи и метафизични спекулации. Размислите за произхода на световете ви отвличат от нещо наистина важно. Слез на земята! Трябва да работите повече, за да подобрите отношенията си с близките си. Те се нуждаят от вашето присъствие в живота им много повече, отколкото си мислите. Прекарайте деня в чата за любопитни факти с вашия приятел или член на семейството.

РИБИ
Днес ще бъдете разкъсани между общуването с приятели и алтруистичните импулси. От една страна, вие ще искате да помагате на хората, а от друга страна, душата ви ще изисква забавление. Опитайте се да оставите някои сериозни отговорности настрана за няколко дни и обърнете внимание на бебето във вас, преди да хвърли истерия.

Mega Hits 2021 🌱 The Best Of Vocal Deep House Music Mix 2021 🌱 Summer Music Mix 2021

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 16. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 • Syddney Alexandra
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

Celine Dion, Mariah Carey, Whitney Houston Greatest Hits – World’s best song
loading...