ОВЕН – Добре ще се чувствате през днешния ден, изпълнени с енергия и желание за живот. Чудесно ще ви подейства една разходка сред природата, изобщо физическите усилия ще ви радват.

ТЕЛЕЦ – Днес се отнасяйте сериозно към семейните ангажименти, а те няма да са малко. Не давайте ухо на клюките, само ще ви разсеят и ще отвлекат вниманието ви от основните задачи.

В ЯПОНИЯ ОТВОРИ КАФЕНЕ ЗА ДРЯМКА

БЛИЗНАЦИ – Днес трябва да сте по-сериозни и практични, ако искате да постигнете нещо. Внимавайте в похапването, защото май всичко ви се \\\”лепи\\\”. Не приемайте прекалено лично всичко.

РАК – До обяд ще сте самоуверени и ще ви струва, че бихте могли да свършите невероятни неща. Към обяд нещата вече няма да ви изглеждат толкова \\\”розови\\\”. Преценете правилно силите си.

ВИНЕТУ: Защо най-лошият кошмар на мутрата е, да сънува, че е картоф?

ЛЪВ – Денят ви няма да е от скучните, непрестанно ще има кой да ви създава емоции. Доста изненадващи неща ще се случат. Погледнете от веселата страна на нещата и ще се забавлявате целия ден.

ДЕВА – Днес ще се отнасяте много сериозно към грижите за другите. Ще сте готови дори да пожертвате време и усилия, за да помогнете на някой, когото харесвате.

10-те златни правила на успешната прелюбодейка

ВЕЗНИ – Един доста силен ден. Разговорите  ще се окажат доста обнадеждаващи. Контакти с хора от чужбина ще ви накарат да се замислите за необичайни неща.

СКОРПИОН – Днес ще имате нужда от повече усмивки. Денят е напрегнат. Отговорностите ще ви дойдат май в повече. Но пък ще сте толкова изобретателни, че всеки може да ви завиди.

5 предимства на брака с по-млад мъж

СТРЕЛЕЦ – За добро или за лошо ще сте много зависими от други хора. Не бъдете твърде директни, но и не спестявайте истината. Просто станете по-тактични.

КОЗИРОГ – Днес е ден, в който трябва да дисциплинирате чувствата си. Не се увличайте с прекалени словоизлияния.

Невероятно, но факт: Най-красивите жени при Ким Чен Ун излизат на заслужена пенсия още на 26 години

ВОДОЛЕЙ – Днес всичко ще ви изглежда много по-обикновено и скучно, но има нужда и от такива дни. Трябва да подредите нещата си и най-вече приоритетите си. Не подценявайте детайлите.

РИБИ – Днес ще се чувствате значително по-спокойни и ще имате желание да направите нещо, с което да ви забележат и да оценят качествата ви. Определено ще ви се отдава да свършите повече неща.

loading...