ОВЕН – Денят е особен и многопластов. От една страна е възможно да ви атакуват различни неблагоприятни въздействия и внушения, фобии и депресии, от друга е удачно да сте активни и действени.

ТЕЛЕЦ – Денят е подходящ за инициативи и активност, от какъвто и да е характер. Всичко недовършено и ново е еднакво важно за вас, обърнете внимание и на най-малките детайли, за да сте сигурни в успеха си.

Пет места у нас с чудотворна енергия

БЛИЗНАЦИ – Изразете вниманието и обичта си към партньора, добронамереното ви поведение ще се отрази обновяващо на чувствата помежду ви. Покажете му, че го цените и присъствието му е важно за вас.

РАК – Преборете се със страховете си, ако такива се появят и бъдете активни. С успех ще се справите във всяка ситуация, стига да не се поддавате на чужди влияния, на депресии и фобии.

Кога жената отива в чужди мъжки ръце

ЛЪВ – В обсъждане на общи цели и бъдещи действия с някого, ще откриете добра перспектива за повече хора. Ще работите за реализацията й, но денят е подходящ и за лични инициативи.

ДЕВА – Повече внимание отделете на семейството и близките си. Ако с нещо сте прегрешили намерете сили да се извините и не правете нищо на инат.

Нещастните жени не са добри партньори в леглото

ВЕЗНИ – Повече внимание отделете на семейството и близките си. Ако с нещо сте прегрешили намерете сили да се извините и не правете нищо на инат.

СКОРПИОН – Много енергия вложихте в делата си през последните дни, за това ви очакват положителни промени в работата и в живота ви като цяло. В семейството ще се радвате на внимание и обич, които ще топлят сърцето ви.

Германски експерти изброиха 8 неща, които трябва да се знаят от девствените момчета

СТРЕЛЕЦ – Осъзната нужда от спокойствие и разбирателство ще ви направят по-търпеливи и смирени в отношенията ви с околните. Покажете благоразположението си и насърчете онези, които се нуждаят от добра дума.

КОЗИРОГ – Бъдете внимателни, защото са възможни и негативни въздействия от интриганти и хора – лицемери. Разграничете се от такива и ще ви бъде по-лесно занапред.

Финландец забременя след смяна на пола

ВОДОЛЕЙ – Ще избегнете разочарования, ако ограничите контактите си с онези, които интригантстват за ваша сметка. Под тяхно внушение са възможни са заблуди, измами и залитания, които биха провалили не само работата, но и живота ви.

РИБИ – Вниманието и разбирането ви към нечий проблем ще помогнат за разрешаването му. В същото време са възможни заблуди по отношение искреността на някого към вас или добрите му намерения.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

ruedeseine.com
 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 • Montse Roura
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

Рейнбоу – Не мога да те пусна
loading...