ОВЕН – Днес ще ви се струва, че сте по-зле от обикновено. Не зацикляйте върху тези мисли и ще се почувствате по-добре. Отделете повече внимание на здравето си.

ТЕЛЕЦ – Суетата и вълнението ще са основни за поведението ви днес. Ще имате страхотни идеи, намерете с кого да ги споделите. Днес е ден само за срещи с приятели и приятни занимания.

Мистерия и истерия около пренареждането на зодиака

БЛИЗНАЦИ – Няма да се чувствате особено комфортно и то поради собствените си мисли. Обвинявате се за какво ли не, а много добре знаете, че това е безсмислено.

РАК – Днес е много важно да не сте злопаметни и да не се обиждате за щяло и нещяло. Едно пътешествие ще ви се отрази много добре. Денят е удачен за дългосрочно планиране.

Как всяка зодия вреди на любовния си живот

ЛЪВ – Сутринта ще започне с приятно запознанство, което може сериозно да повлияе върху по-нататъшния ви живот. Не бъдете подозрителни в личния си живот, дайте свобода на партньора си.

ДЕВА – Хубав ден за начало на всякакви дългосрочни планове, свързани със строителство и ремонт на жилището. Не се поддавайте на изкушения, правете нещата както трябва.

Как постят зодиите?

ВЕЗНИ – Личните ви отношения днес ще станат по-сериозни и по-дълбоки. Ще имате нов импулс за действие. Гледайте днес да си подредите (поне в главата), онова, което смятате да направите.

СКОРПИОН – Един чудесен ден за вас. Изявявайте се творчески. Най-важното е да бъдете забелязани и да правите нещата според вътрешния си импулс.

Злите демони на зодиите

СТРЕЛЕЦ – Днес няма да ви се мърда много-много от къщи. Ще ви се иска да избягате от всичките си задължения и дори от мрачните си мисли. Ведър човек като вас може ли да има такива мисли?

КОЗИРОГ – Днес ще имате за вършене повече неща отколкото сте планирали, но благодарение на многото срещи и общи приказки, едва ли успеете да свършите много от очакваното.

Египетски хороскоп показва каква сте, според датата на раждане

ВОДОЛЕЙ – Заслужили сте отдих и е хубаво малко да се поглезите като си купите нещо ново или направите нещо за душата си като споделите, онова което ви тежи, с приятен събеседник.

РИБИ – Днес не си стойте у дома, а излезте и се вижте с хора. Можете да помечтаете за нещата, които искате да ви се случат и току-виж след някое време това станало.

Rihanna – Diamonds Victoria’s Secret Fashion Show 2012 By: Willard Elvin Estacio 1080p HD

loading...