♈ Овен

Овен, време е сериозно да помислите как да увеличите богатството си. Можете да се съсредоточите върху развиването на умения, за които просто сте си затворили очите в даден момент, или да реализирате бизнес идеи, които дълго време сте излюпвали в главата си. Не се страхувайте да поемате рискове. Съдбата обича смелите.

Космически съвет: Фокусирайте се върху кариерата си.

♉ Телец

Телец, понякога, за да получите нещо, е достатъчно да спрете да го желаете силно. Няма нужда да се вкопчвате в и за тези, които се опитват да се отдалечат от вас. Ако най-накрая научите тази проста истина, всичко, което искате, буквално ще изплува в ръцете ви. Основното нещо е да не се отчайвате и да следвате призива на сърцето.

Космически съвет: Оставете това, което не ви държи.

Мистерия и истерия около пренареждането на зодиака

♊ Близнаци

Близнаци, понякога чувствате, че можете само да мечтаете. Това обаче е далеч от реалността. Вашата енергия е толкова силна, че само като мислите за нещо, вие го привличате в живота. Основното нещо е да мислите правилно. Всички желания трябва да бъдат изключително положителни не само за вас, но и за другите. И в мислите ми, в допълнение към отговора на въпроса „Какво искам?“ трябва да бъде отговорът на въпроса “Как ще постигна това?”.

Космически съвет: Основното нещо е да вярвате.

♋ Рак

Раците, вашите близки имат нужда от вашата подкрепа. Кажете им колко са страхотни, как вярвате в тях и ги мотивирайте за нови успехи. За вас това са само няколко фрази, но за тях – билет за щастливо бъдеще. Спрете да мислите само за себе си. Не искаш ли да направиш някого щастлив?

Космически съвет: Отделете време за любимите си хора.

Как всяка зодия вреди на любовния си живот

♌ Лъв

Лъвове, дълго време ти беше човек, който получаваше всичко без усилие. Това време обаче мина. Сега, за да постигнете впечатляващи резултати, трябва да работите усилено и да не прехвърляте отговорността на другите. Трябва да откриете таланти, да развиете умения и тогава съдбата ще ви се усмихне.

Космически съвет: Не можете лесно да извадите риба от езерце.

♍ Дева

Дева, ти самата си ковач на собственото си щастие. Ако осъзнаете, че сте напълно недоволни от живота си, време е да промените нещо. Не си струва да бързате с всички сериозни проблеми, но анализирането на областите, които ви причиняват дискомфорт, е напълно разумно решение. Можете да се сбогувате с нещо и да върнете някого в живота си.

Космически съвет: Помислете какво пропускате.

.

Как постят зодиите?

♎ Везни

Везни, липсва ви любов, проста, нежна, чувствена. През целия си живот никога не сте срещали човек, на когото бихте искали да дадете всичко от себе си и за цял живот. Помислете 6 наистина ли нямаше достойни кандидати? Или всичко е за теб? Прекаленият ви цинизъм и недоверие не ви позволяват да влезете в басейна на чувствата.

Космически съвет: отворете сърцето си.

♏ Скорпион

Скорпион, възрастта не е фактор, забрави на колко години си. Понякога трябва да започнете отначало или обратно, за да докажете, че дори на толкова млада възраст сте способни на много.

Космически съвет:  Възрастта е състояние на духа.

Злите демони на зодиите

♐ Стрелец

Стрелци, не се колебайте да говорите с отражението си в огледалото. Погледнете по-отблизо, защото сте много личен! Изберете най-подходящите комплименти, потупайте се по главата и се усмихнете. Сега, в такова високо настроение, вашият бизнес определено ще тръгне нагоре.

Космически съвет: Погрижете се за самочувствието си.

♑ Козирог

Козирог, никога не е късно да започнеш отначало. Спрете да сравнявате това, което се случва с вас, с това, което се случва на другите. Не забравяйте, че „линията на другия човек винаги се движи по-бързо“ е мит. Ако има нещо, което пречи на вашите движения или решения, оставете го.

Космически съвет: Спрете да гледате другите.

Египетски хороскоп показва каква сте, според датата на раждане

♒ Водолей

Водолей, време е за ярки цветове. Облечете най-красивите си дрехи, най-добрите си обувки и се отправете към шикозен ресторант с изглед към града. Приключението гарантирано. И кога да се подготвим за промени, ако не през пролетта?

Космически съвет: Спрете да чакате край морето за времето.

♊ Риби

Риби, напълно сте забравили какво е страст. Сега вместо прегръдки имате знания, вместо събирания с приятели, срещи с колеги и вместо нощни ласки, мечти за релакс. Уговорете среща със сродната си душа и накрая си спомнете как можете да покажете чувствата си.

Космически съвет: Липсва ви любов.

 • Rihanna – Diamonds Victoria’s Secret Fashion Show 2012 By: Willard Elvin Estacio 1080p HD

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: горещи жени – пари – власт
 2. МИШ-МАШ: КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА