Астрологичната прогноза се основава на положението на луната и слънцето за текущия ден.

Овен:

Денят символизира празни знания, информационен шум. Вероятно Овен ще се дърпа да се кара, да се похвали с постиженията си. Неблагоприятни контакти, натрупване на информация, търговия. Спрете и оценете позицията си. Ограничете контактите, отпуснете се в уединение.

Телец:

Днес Телецът не седи неподвижно. Те ще бъдат разположени за пътуване. Много от тях ще трябва да напуснат къщата. Не седи у дома. По пътя и най-важното – в далечните градове и страни ще откриете, че търсите нови знания, нови връзки (както бизнес, така и творчески) и финансови нови отлични перспективи, а някои – нова любов.

Близнаци:

Днес ще бъдете най-успешните, благодарение на вашите способности и интересна обстановка ще изживеете интересен и наситен със събития ден. Сутринта на 17 май 2020 г. започнете нов бизнес – истински успех ви очаква в работата ви. И не забравяйте за дейности на открито.

Рак:

Следобед, поради преумора на работа, главата може да боли, вероятни са вазоспазми, възможни са стомашни проблеми. Обърнете внимание на вашето здраве. Не бъдете агресивни и упорити, не провокирайте скандали и незаконни действия.

Лъв:

Лъвовете могат да почувстват колко не са свободни, ако не от обществото като цяло, то от определен кръг. Задълженията към семейството ще попречат на мнозина да променят драстично живота си в един момент, но също така ще ги възпират от глупава постъпка. Според хороскопа от 17 май 2020 г. не само ще натрупате развалините на работата, но и ще спечелите нова сила.

Дева:

Вероятно, Девата днес ще бъде фокусирана върху морални въпроси, върху желанието да намери възвишени обяснения за своите действия. Опитайте се да не се потопите в света на абстракциите, в който вашата енергия и импулси към конкретни действия избледняват.

Везни:

Положението на планетите може да предизвика влошаване на благосъстоянието. Мнозина ще почувстват нестабилността на емоционалната сфера, повишената нервност и тревожност, неприятната болка в сърцето. Опитайте се да бъдете балансирани, когато се занимавате с деца, не крещете и не заплашвайте. Недопустимо е да настоявате за вашите права там, където можете да се съгласите.

Скорпион:

Днес Скорпионите могат да решат най-важните житейски задачи – с кого да работят и с кого да живеят. Мнозина ще се насладят на завладяващ период на семейно щастие, който може да се сравни само с меден месец. 17 май 2020 г. не отменя пътуването – ще можете да комбинирате практически интереси с развлечения и релакс.

Стрелец:

Връзките с роднините може да се подобрят. Отправете се на пътешествие всички заедно; колективните пътувания трябва да бъдат успешни. Въздържайте се от аргументи, подкрепете близките си.

Козирог:

Вътрешната емоционална нестабилност и неспособността да се разбере психическото състояние може да предизвика злоупотреба с алкохол. Алкохолът е нежелан под каквато и да е форма. Във вашия случай само ще се увеличи депресивното състояние. Според хороскопа от 17 май 2020 г., бъдете внимателни, когато приемате лекарства.

Водолей:

В отношенията с „втората половина“ може да се появи приятно разнообразие, женените двойки ще намерят перфектната средна връзка в общуването, секса, духовното единство. След двадесетите числа любовните отношения ще продължат. Връзката ви със съпруга / съпругата ви ще бъде много важна за вас.

Риби:

Борбата с любимия човек е възможна поради лекомислие, отдаване на някое от вашите желания и чувствителност към изкушения. 17 май 2020 г., бъдете внимателни към другите и не давайте повод за слухове и клюки.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 16. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

Mario Lanza “The 25 best songs” 

KVARTET SLAVEY & KANARITE-PAZARDZHISHKA SYUITA/Квартет Славей и Канарите-Пазарджишка сюита

Ярослава – Это любовь
loading...