ОВЕН – Гримът ще измени силно вашия имидж, използвайте го подобаващо. Постъпление на нови финансови средства не се очаква, така че гледайте да се справите с наличните, без да изпадате в дългове.
ТЕЛЕЦ – Поддържайте вътрешен комфорт и съблюдавайте умереност във всичко. В отношенията с любимия ще се наложат някои разходи, които сериозно ще повлияят на бюджета ви.
БЛИЗНАЦИ – Не прекалявайте с харченето, седмицата няма да е лека. Внимателно обмисляйте възникващите ситуации и вижте къде бихте могли да се вместите в тях с максимална полза.
РАК – Днес ще се появят непредвидени ситуации, бъдете готови да ги решите. Възможно и изостряне на болести по дихателните пътища, не се обличайте твърде леко.
ЛЪВ – Не приемайте никакви важни решения и сериозни отговорности. Плановете ви може да рухнат най-ненадейно. Всъщност всичко това едва ли би могло да ви стресне.
ДЕВА – Цялата първа половина на деня ще изобилства с напрегнати ситуации, от съвсем простички до доста сериозни. Не си струва обаче да се натоварвате психически именно днес.

ВСИЧКО С ЕДИН ПОГЛЕД В PINTERES

ВЕЗНИ – Желанието ви да се уедините днес ще остане само в мечтите ви. През целия ден ще попадате все в центъра на събитията. Стабилността във финансово отношение ще ви позволи да направите някои неща.
СКОРПИОН – Днес е ден, в който би било хубаво да се вслушвате повече в другите. Не можете сами да се справите колкото и да се пънете, някои неща са колективни, дори и да не ви харесва.

Древна китайска любовна магия привлича желания мъж

СТРЕЛЕЦ – Доста работа ви чака днес. Неразбории в службата ще помрачат настроението ви още рано-отзарана. Какво друго ви остава освен да гледате положително и да чакате специалистите да си свършат работата.
КОЗИРОГ – Това е точно вашият ден. Бъдете по-отворени към другите и отпуснете душата си. Има кой да ви забележи и оцени както подобава, просто не пречете на съдбата да си свърши работата.
ВОДОЛЕЙ – Трудно ще се настроите към работната обстановка днес. Пролетното време ще ви мами навън, особено след тези дълги студени седмици. Все пак не занемарявайте работата си.

10 черти на жената Лъв, които я правят толкова страхотна!

РИБИ – Още от сутринта ще започнете забързано и с множество задачи. Гледайте да следвате един предварителен план, защото иначе може и нищо да не свършите, ще ви дърпат от толкова места.

loading...