ОВЕН – Ще вземете решения с важна роля в живота ви. Запазете мисълта си свежа, не се поддавайте на моментните настроения. Други ще продължат да търсят човека, с когото биха желали да бъдат.

ТЕЛЕЦ – Прагматично ще насочите вниманието си към полезните и несвършени неща около себе си. Ще работите и за физическата си форма, предвид активните действия, които предстоят.

БЛИЗНАЦИ – Повечето от вас ще предпочетат почивката пред всичко останало. Но ще има и такива, за които бизнесът ще се окаже по-важен. Финансови придобивки ще ви радват.

Топ 5 на идеалните жени според зодията

РАК – Ще се запознаете отблизо с идеите на човек от вашите среди и заедно ще планирате общи действия. Други ще ги занимават лични, духовни или интимни преживявания – и все позитивни.

ЛЪВ – Днес се опитайте да разрешите най-неотложните въпроси, свързани с интимната ви половинка. Положението ви изглежда стабилно, но съществува опасност от емоционални крайности.

ВЕЗНИ – Времето и доброто ви настроение ще ви подтикнат към пътуване или излет сред природата. С идеите си ще привлечете и други, така че денят обещава да бъде повече от интересен.

Секс пози според зодията /18+/

СКОРПИОН – Ще търсите близостта на любимите си хора и ще споделяте с тях всичко, което ви вълнува. С тяхна помощ ще овладеете притесненията си и ще погледнете на предизвикателствата.

СТРЕЛЕЦ – Постепенно навлизате в добра физическа и психическа форма и желанието ви за промяна се засилва с всеки изминат ден. Това ви подтиква да насочите енергията си в позитивна насока.

ДЕВА – Днес необвързаните представители от знака ще копнеят за романтични изживявания. Вероятно мнозина от вас ще имат шанс да увеличат броя на своите доста полезни приятели и познати.

7 признака, че сте имали няколко живота

КОЗИРОГ – Няма да ви липсват възможности за развитие на потенциала, просто трябва да се мобилизирате и да действате. С хубави емоции ще е денят ви. Очакват ви вълнуващи преживявания.

ВОДОЛЕЙ – С внимание ще се отнесете към нуждите на близките си и ще ги зарадвате с грижите си. Като отговор на това ще получите от съдбата добра закрила на деловите ви интереси.

РИБИ – Говорете за намеренията си, не се възпирайте, ако търсите взаимност и добри взаимоотношения с околните. Отчетливо и ясно изразени, те ще ви спестят доста притеснения и тревоги.

  • La vie en rose – Louis Armstrong