ОВЕН – Дистанцирайте се от онези, чието поведение не одобрявате, ако разбира се, това е възможно. И за напред ще продължите да се вслушвате най-вече в разума си, колкото и това да не се харесва на някого.

ТЕЛЕЦ – Делова или друга уговорена среща ще подобри очакванията ви, повишавайки наред с това активността ви. Ще работите по осъществяването на добрите перспективи, които откривате пред себе си.

РАК – Напрежението от последните дни ще ви се отрази, внасяйки обърканост и колебания в действията ви. Важно е да се вслушате в себе си и да изясните собствените си чувства.

ЛЪВ – Ще получите голямо внимание от човек, имащ отношение към вашата работа, бизнес, обучение. Ще научите полезна информация, възползвайте се от нея и действайте смело и целенасочено.

ПРЕДПОЧИТАНИЕ КЪМ ПЛОДОВЕТЕ ОПРЕДЕЛЯ ХАРАКТЕРА

ДЕВА – Финансови придобивки ще ускорят покупката на едра вещ за дома и заслугата ще бъде изцяло ваша. Развитието на събитията ще бъде динамично и в края на деня ще се радвате на новостите.

ВЕЗНИ – Случващото се днес може да ви отегчи с предсказуемостта си и да не постигне очаквания ефект от работата си. Освен това, ще ви се наложи спешно да действате на няколко фронта.

СКОРПИОН – Денят не от най-леките. За радост най-малко тревоги ще ви създават близките, което си е добра новина. Умората ще ви накара да потърсите компанията на приятели, с които да разпуснете.

Там някой се движи. На Венера откриха 18 живи същества (СНИМКИ)

БЛИЗНАЦИ – Силните ви изяви днес ще бъдат вашата заявка за успех. Не бъдете максималисти, възможни са изненади. Занимаващите се с посредническа дейност ще осъществяват полезни контакти.

СТРЕЛЕЦ – Възможност за доходна дейност ще занимава мислите ви и с предимство. Старанието ви ще бъде най-вече, за да не разочаровате себе си. При успех тя може да се превърне в добра перспектива.

КОЗИРОГ – По отношение на интимния си партньор се освободете от рутината и разнообразете отношенията си с нови емоции. За неангажираните е подходящ период да предложат или приемат брак.

Професор от Оксфорд: Хора и извънземни се чифтосват и създават нова…

ВОДОЛЕЙ – С толерантно поведение ще получите възможност за изяви, повишаващи авторитета и финансовото ви благополучие. Погрешно е да смятате, че винаги и за всичко сте прави, помислете за това.

РИБИ – Дори и да сте убедени, че сте прави, не го демонстрирайте, за да не настроите обкръжението срещу себе си. Вникнете в предложенията на партньорите си, има какво да научите.

Я Тобой Дышу .Modern Beat.Korg S – Авторская (Korg pa 900).
 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 3. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 4. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 5. БЪЛГАРИТЕ
 6. РИБОЛОВ
 7. ГЮВЕЧ
 8. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 9. България – Китай 中国保加利
 10. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 11. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
loading...