Днес, 12 май, нарастващата Луна в Телец ще допринесе за решаването на редица належащи въпроси, които ще донесат осезаемо удовлетворение на някои представители на зодиакалните знаци.

Този ден е благоприятен за извършване на покупки и извеждане на отношенията с партньорите на ново по-високо ниво.

♈ Овен

В този ден, Овен, звездите ви насърчават да медитирате за самоуспокояване. Различни практики ще имат много благоприятен ефект върху благосъстоянието и ще помогнат за излизане от депресивно състояние. Основното нещо е да не прекалявате.

Космически съвет: Медитирайте и не прекалявайте.

♉ Телец

12 май Телецът трябва да се запаси с търпение, което ще се изисква в изобилие при решаване на редица неочаквани проблеми. Няма да можете да изпълните плана си толкова бързо, колкото бихте искали. Съберете се и вървете спокойно в посоката на вашата цел.

Космически съвет: Съберете се и спокойно се придвижете към целта си.

Кои са зодиите с най-тежък и труден характер

♊ Близнаци

Този ден, Близнаци, трябва да бъде посветен на пазаруването. Отидете в магазина и вземете много полезни малки неща в домакинството. Пазаруването трябва да се вземе сериозно. Не си позволявайте след дълъг период на самоизолация да се нахвърляте върху всички „потребителски стоки“.

Космически съвет: Пазаруването трябва да се приема сериозно.

♋ Рак

Рак, 12 май, не трябва да поемате случаи, ако усетите физически или емоционален спад. При липса на възможност да „биете кофите“ цял ден, правете това, което ще ви донесе преди всичко удоволствие.

Космически съвет: Оставете нещата настрана и посветете този ден на себе си.

Мъжете, зодиите и флиртът

♌ Лъв

Страхотен ден да започнете работната седмица весело и продуктивно. Сутрин няма да ви пречи леката физическа активност, която ще ви помогне по някакъв начин да се отпуснете и да направите така нареченото рестартиране преди работни дни.

Космически съвет: Сутрин леката физическа активност няма да навреди.

♍ Дева

На 12 май Девите трябва да се опитат да се измъкнат от клюките и празни приказки. Добро време за искрени разговори с близки и близки. Опитайте се да не се вкопчвате в думите на събеседника и да слушате повече – това ще доведе до съответните резултати.

Космически съвет: Това е добър момент за искрени разговори с роднини.

Най-верните съпрузи според зодията

♎ Везни

Везните в този ден могат напълно да се отпуснат и да не мислят за нищо негативно. Не се обезкуражавайте, защото не винаги е възможно да бъдете събрани и фокусирани. Чувствайте се свободни да се хванете за различни приятни дреболии и да прекарате деня възможно най-леко.

Космически съвет: Чувствайте се свободни да се хващате за различни приятни малки неща.

♏ Скорпион

На 12 май звездите не препоръчват на Скорпионите да се суете. Прекарайте деня в спокойни и премерени мисли за бъдещето. Трябва да разберете себе си и мислите си дълго време. Изведнъж представителите на тази зодия може да осъзнаят, че прекарват живота си с нелюбим човек.

Космически съвет: Прекарайте деня спокойно и премерено мислейки за бъдещето.

Хороскоп на друидите

♐ Стрелец

Стрелец, днес трябва да държите очите си отворени и да бъдете изключително внимателни към собствените си думи и обещания. Можете да подкопаете доверието, което близки и близки хора имат към вас.

Космически съвет: дръжте очите си отворени и бъдете изключително внимателни.

♑ Козирог

В този ден, Козирози, можете да се плъзнете по течението и да се отдадете на чувства, които ще ви запленят. Запомнете – всичко трябва да бъде умерено. Не трябва да рискувате собствената си свобода, ако решите да започнете близки отношения с непознат.

Космически съвет: Не рискувайте свободата си за близки отношения с непознат.

3 зодии, за които няма тайна в любовта

♒ Водолей

12 май е добър ден за решаване на отдавна назряли проблеми, Водолеи. Не е нужно да стоите далеч от тях за неопределено време. Колкото по-бързо, толкова по-добре! Не се притеснявайте и го правете стъпка по стъпка! Звездите са на ваша страна.

Космически съвет: Не се притеснявайте и го правете стъпка по стъпка.

♊ Риби

Рибите днес биха били добре да намерят време за откровен разговор с роднини. Хората, с които не сте общували от дълго време, не поглеждат и чакат вашето обаждане. Забравете за принципите си и покажете самодоволство, както и дипломатичност.

Космически съвет: Забравете принципите си и бъдете самодоволни.

Кои зодии са най-лошите шофьори?

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ “НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА”

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 • Corrie Yee
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА