Овен

В поведението на Овен на 12 декември може да се появи прекомерен меркантилизъм. Това не е най-доброто качество за изграждане на приятелство или любов. За останалото можете да разчитате на бизнес усет. Тези, които правят бизнес, ще могат да установят печелившо партньорство през деня, което може да се превърне в истински пробив.

Телец

Телец днес може да завладее нечий спор (скандален проект, задкулисни игри на колеги по време на работа). Опитайте се да не играете прекалено много. Това може да създаде проблеми. Денят е успешен за търсене на нов стил (подходящ за тези, които са недоволни от себе си), за избор на най-ефективните диети и за създаване на планове.

Близнаци

За Близнаците днес вероятността да получите доста прилична сума от неочакваните увеличения. Може би става въпрос за подарък, за спонсорство, за връщане на дългогодишен дълг или за нещо друго. Важно е да преодолеете изкушението да похарчите тази сума в момента. Спестете не само пари, но и свежи мисли за това какво трябва да се промени в семейството и в работата.

Рак

Ракът  днес не е с изключен лек смут в областта на финансите. Може да се наложи да заплатите нечии други разходи (например по-възрастен, по-млад роднина, съпруг или съпруг). Останалата част от четвъртък, най-вероятно, ще зарадва с изобилие от положителни новини, нечий знак на внимание и похвала от висшето ръководство.

Лъв

На 12 декември много Лъвове няма да трябва да влязат в джобовете си за дума, за да сдържат някой нахален човек. Най-вероятно спорът ще бъде уреден в самото начало. Този четвъртък може да донесе добри резултати в професионалните дела. Използвайте по-активно помощта на колегите, изучавайте нечии идеи, възприемайте успешния опит на хора, които вече са постигнали много.

Дева

Дева днес няма смисъл да чака подаръци на съдбата. Резултатът от всякакви важни събития ще зависи само от вас. Добър ден за бизнес преговори, но само за тези, които имат дипломатически умения. Не е препоръчително да изтощавате тялото си прекалено много (особено ако наскоро сте били болни).

Везни

Много Везни в този ден ще бъдат твърде радикални в преценките си за другите. Не бързайте да изричате на глас мислите си, докато не имате достатъчно аргументи в ръцете си за присъда. Тези, които търсят любовта, може да харесат някой от новите си колеги (съсед от противоположния пол или служител на някаква организация).

Скорпион

Скорпионите може да имат натрапчив почитател или фен в този ден. Не се опитвайте да развеселите суетата си с помощта на този човек (има риск той изобщо да не бъде изоставен). Друг остър момент на този ден може да бъде общуването с висш мениджър (с бизнес партньор или с учител).

Стрелец

На Стрелец се препоръчва да прекарвате този ден с умерено темпо. Има вероятност да няма достатъчно сили за всичко, което е било планирано предния ден. Следобед има смисъл допълнително да забавим темпото на живота. Най-вероятно днес няма да се случи нищо грандиозно. Отпуснете се, позволете си да прекарате време в кръг от близки хора, почерпете се с нещо приятно.

Козирог

Козирозите на 12 декември не са имунизирани от неприятности на сегашното си място на работа. Най-вероятно ще има разногласия в общуването с един от новите колеги. Изразете недоволството си от  цензура със сдържаност. Цялата положителна енергия от този ден вероятно ще се съсредоточи в междуличностната сфера.

Водолей

Водолеят днес ще бъде трудно да накара някой да изпълни заявка, задача или поръчка. Най-вероятно свободното мислене и независимостта ще станат толкова колосални, че могат да доведат до проблеми. Няма други остри точки за този четвъртък. Щастливи писатели, художници, изобретатели, както и всички, които често използват творчески в процеса на живота си. В допълнение към вдъхновението може да се появи съчувствие към някой човек.

Риби

Много Риби в този ден няма да бъдат доволни от текущите доходи. Не се изключва паниката относно финансовия дефицит. Няма да е излишно да потърсите допълнителна работа (например, като използвате популярна информационна табела или услуги от уста на уста). Тези, които наскоро са претърпели инфекциозно заболяване, не е препоръчително да се отегчават с дълъг престой на открито или прекомерна физическа подготовка. Въздържайте се от резки атаки срещу висшето ръководство.

loading...