ОВЕН – С повече активност ще търсите пътища за излизане от финансовите си затруднения. Обърнете внимание на семейството си, има въпроси, чието решение стои на дневен ред.

ТЕЛЕЦ – Ще работите за разширяване на контактите си в професионалната сфера, надявайки се това да има положителен отзвук в работата ви. Бързо ще намерите решение на изостанал въпрос.

БЛИЗНАЦИ – С повече внимание ще изразите уважението си към някого, без да се обвързвате с нови ангажименти. Ще останете доволни и от огласяването на отдавна пазена в тайна истина.

РАК – Ще се включите в изпълнение на обща задача и участието ви ще бъде оценено. Наред с това ще се погрижите за близък човек, като го подпомогнете финансово или по друг начин.

ЛЪВ – Партньорските взаимоотношения ще бъдат поставени на друга основа, но не показвайте раздразнението си. Семейно тържество ще направи вечерта ви приятна.

 

ДЕВА – По въпросите, по които се колебаете се консултирайте със специалисти, за да сведете до минимум риска. Доверието в способностите ви расте, а с него и натовареността ви.

ВЕЗНИ – Денят е подходящ за създаване на нови съюзи. Отговорно и достъпно изразете позицията си, идеите ви ще се възприемат от хората, към които са насочени.

СКОРПИОН – Въпроси от бизнес и финансов характер очакват вниманието ви. Бъдете предвидливи и практични, за да излезете от ситуацията с печалби или поне с минимални загуби.

СТРЕЛЕЦ – Показвайки принципната си позиция по разискваните теми, ще внесете яснота и при други подобни спорове. Няма да пренебрегнете и задълженията си в работата.

КОЗИРОГ – Използвайте рационално времето си за обновление и разширяване на дейността ви. Вложените усилия ще направят по-лесно осъществима задачата, която сте си поставили.

ВОДОЛЕЙ – Насочете вниманието и енергията си върху развитието на професионалните си дела, поставяйки ги върху здрава основа. Добрите взаимоотношения на работното място.

РИБИ – Открити и добре обмислени професионални действия ще направят възможна реализацията на значими проекти. Ще привлечете вниманието на ръководителите си.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

loading...