Овен

Днес Овенът трябва внимателно да планира следващия си месец. Направете ясен списък на нещата, които трябва да направите. Можете да ги структурирате в 4 колони: спешни, неспешни, важни, маловажни.


Телец

Днес Телецът го чака ден за размисъл. Осъзнаваш, че избраният от теб път не ти харесва. За да не се подтиквате към депресия, опитайте се да се потопите в себе си и да разберете, че наистина ще донесете радост.

Близнаци

Близнаци, време е да коригирате своите приоритети и накрая направете това, което не сте решили толкова дълго. Звездите ще бъдат на ваша страна и ще допринесат за успеха.

Рак

Днес Раците не трябва да избягват помощ и съвети, защото поглед отвън може да ви насочи към детайли, които вие сами не сте забелязали.

Лъв

Вземете ключови решения сами. Разберете, че никой няма да изживее живота ви на ваше място. Няма нужда да чакате „точно тези моменти“, направете всеки ден уникален.

Дева

Днес Девите ще може да се опитат в нова роля. Това превъплъщение ще ви хареса много. До края на деня е възможно подобрение на финансовото състояние. Вероятно ще получите наградата, която заслужавате.

Big Wolf Band – If I Ever Loved Another Woman

Везни


Везни, денят ще донесе радост от победи. Може да имате амбициозни идеи на този фон. Астролозите съветват те да бъдат приложени до края на лятото.

Скорпион

Астролозите съветват Скорпионите да се замислят над всяко решение, за да избегнат приключения и рискови трикове.

Стрелец

Основният съвет на днешния ден е да оцените адекватно силните си и способности, за да не изгорите наполовина до желания резултат.

Козирог

Днес се препоръчва да намерите плюсовете дори в най-трудните ситуации. Така се адаптирате към всякакви изненади на съдбата.

Водолей

Днес Водолеят ще бъде офлайн: почистете социалните си мрежи от ненужна кореспонденция, отпишете се от бюлетини и безинтересни блогъри. Вземете си дигитален детокс.

Риби

През първия ден на май Рибите ще могат да изяснят сложните проблеми и сложните взаимоотношения. Ще трябва да направите сериозен избор. Откажете се от нещо по-малко в полза на по-голямо и по-обещаващо.

 

Best Romantic Latin Love Songs – Beso De Fuego Collection

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 16. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 • Irina Dreyt
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

 • I can’t live without You….