На преден план излиза темата за личните отношения. Романтичните настроения растат, мъжете стават по-активни и понякога дори агресивни. Не бързайте, първото впечатление може да бъде измамно. И не се заблуждавайте от щедри обещания (не само в личната, но и в бизнес сферата), всичко може да се промени драматично.

Хороскоп от 2 октомври до 8 октомври 2023 г. за зодия Овен

Сега лесно можете да бъдете въвлечени в кавга, конфронтация. Избягвайте челни сблъсъци и открити конфликти. Колегите на работното място ще изискват специален подход и по-голямо внимание. На деловия фронт не всичко е спокойно, но няма защо да се нервирате. Вашата работа тази седмица е да бъдете гръмоотвод. Ако успеете да държите ситуацията под контрол и да предотвратите кавга, считайте се за победител.

Вярност и любов според индивидуалния знак

Хороскоп от 2 октомври до 8 октомври 2023 г. за зодия Телец

Важен за вас въпрос идва към своя логичен завършек. Усилията не бяха напразни, вие ясно ще видите всичките си грешки и ако отделите време, можете да коригирате всичко. В края на седмицата ще трябва да се занимавате с домакински задължения и да решавате много дребни и скучни въпроси. Основното нещо е да не се затъвате в дреболии и не забравяйте да оставите време за почивка.

Кога мъжете изневеряват

Хороскоп от 2 октомври до 8 октомври 2023 г. за зодия Близнаци

Чувствате се уверени, но в никакъв случай не трябва да се отпускате. Рискът от измама остава до средата на седмицата. Лесно ще се решават въпроси, свързани с имоти и семейство. Това е добър период за запознанства, посещения на роднини и годеж. Ако дълго време се колебаете да кажете нещо важно на избраника си, сега е моментът да съберете смелост и да го направите.

Хвърлете едно око в самолета на Путин, разкошът е неописуем (СНИМКИ)

Хороскоп от 2 октомври до 8 октомври 2023 г. за зодия Рак

През първата половина на седмицата далечните роднини ще поднесат приятна изненада. Очаквайте новини отдалеч. Втората половина е по-подходяща за бизнес комуникация. Добре е да подписвате важни документи и да сключвате договори. Моментът е подходящ и за големи покупки, особено ако са техника или електроника.

5 коронни номера на гаджето ти, които трябва да научиш

Хороскоп от 2 октомври до 8 октомври 2023 г. за зодия Лъв

Откриват се нови перспективи и се появяват интересни задачи. Ще почувствате, че животът постепенно се променя. Време е да дойдете на себе си: подобрете езиковите си умения, запишете се на курсове за напреднали. Все още имате време да свикнете и да се научите. Животът скоро ще ви отведе на свой ред. И ако нямате време да се подготвите сега, тогава много скоро ще трябва да се откажете от много интересен бизнес. Просто нямате достатъчно знания. Така че научете.

ТОВА СА НАЙ-ОТВРАТИТЕЛНИТЕ ХРАНИ ПО СВЕТА, КОИТО ХОРАТА НАИСТИНА ЯДАТ

Хороскоп от 2 октомври до 8 октомври 2023 г. за зодия Дева

Чудесно време за всеки сериозен бизнес. Вие сте събрани, внимателни, активни, което означава, че можете да се справите с почти всяка задача. Бъдете готови да бъдете отговорни. Вашият партньор и любими хора може да имат главата си в облаците. Така че сега цялата надежда е във вашия интелект и опит. За съжаление, все още не трябва да разчитате на другите.

Хороскоп от 2 октомври до 8 октомври 2023 г. за зодия Везни

Време е за промяна. Не насилвайте нещата, започнете трансформацията бавно. Преди всичко обърнете внимание на себе си. Може би трябва да преразгледате диетата си и да започнете да спортувате. На преден план излиза всичко свързано с физическа активност и лични интереси. Грижете се за себе си с чиста съвест, това е вашето време.

НАЙ-СТАРИЯТ ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС, ЧИЙТО НАЕМ НЕ Е ПРОМЕНЯН ОТ 500 ГОДИНИ

Хороскоп от 2 октомври до 8 октомври 2023 г. за зодия Скорпион

Има повече комуникация и новите контакти сега играят ключова роля. Резултатите от нещата, които правите сега обаче, ще се проявят напълно едва след няколко месеца. Засега е важно да сте в центъра на събитията. Хората, които се появяват в живота през този период, ще играят важна роля в съдбата ви.

За жените и съня

Хороскоп от 2 октомври до 8 октомври 2023 г. за зодия Стрелец

Ще трябва да се разкъсвате между работата и дома. Има много да се направи, като същевременно поддържате баланс и не лишавате никого от внимание. Ще отделите много време на близки, особено на тези, които страдат от някаква зависимост. Не поемайте повече, отколкото можете да поемете, в противен случай до края на седмицата ще бъдете изтощени и ще лежите празни през целия уикенд.

Тиквата е еликсир за сърце и бъбреци

Хороскоп от 2 октомври до 8 октомври 2023 г. за зодия Козирог

Пригответе се за активна работа. От първите дни на октомври ще се натрупат много неща, а нерешените задачи ще напомнят за себе си. В същото време се отварят нови и доста обещаващи възможности. Можете да направите решителен пробив в кариерата си, да промените нещо в работата, което е непроменено от дълго време. Всичко е във вашите ръце и сега много зависи от вашата активност.

Майките отслабват по-бързо, ако спят повече

Хороскоп от 2 октомври до 8 октомври 2023 г. за зодия Водолей

Финансов въпрос е на дневен ред. Рискувате да похарчите повече, отколкото си струва. Освен това не всички разходи ще бъдат оправдани. Затова обуздайте апетита си и напишете списък за пазаруване, преди да отидете до магазина. В края на седмицата е възможен малък конфликт с любим човек. Контролирайте се и не казвайте повече, отколкото трябва.

Роди се домат-чудо в градината на българка /СНИМКИ/

Хороскоп от 2 октомври до 8 октомври 2023 г. за зодия Риби

Ще трябва да разберете отношенията, може би да спорите с партньора си. Не всеки е готов да ви направи отстъпки, трябва да търсите компромиси и да преговаряте. През втората половина на работната седмица ще бъдете принудени да отстоявате гледната си точка и да изпълнявате набързо някои задачи. Не се суете, тогава ще имате време за всичко. А през уикенда планирайте среща с приятели, ще мине с гръм и трясък.