Най-секси водещата на прогнозата за времето в света Янет Гарсия стана жертва на хакери.  След разбиването на профила на момичето от Мексико в Инстаграм в него се появи пос в който се казва, че всеки желаещ може да гледа видео за възрастни с участието ѝ.
За целта било необходимо само да се свали специално приложение.  Естествено, че никакви “видеа за възрастни” с Янет не съществуват.  Дори използваната в поста снимка е дело на фотошоп.  На оригиналната снимка момичето може да бъде наречено само леко голичко.

Кибер престъпниците обаче са убеждавали последователите на Янет да преминват в друга страница, където могат да бъдат намерени еротични видеа с момичето.

Но истината е, че кибер престъпниците са насочвали лековерните потребители към сайт, който е точил личните данни на вторите.

Когато Янет е открила, че профилът ѝ е разбит, тя веднага съобщила всичко на своите последователи в “Туитър”. Освен това момичето се свързало с поддръжката на Инстаграм, за да ѝ възстановят достъпа до страницата.  И едва тогава водещата споделила снимки, които доказват, че скандалната ѝ снимка е преработена с фотошоп.

Янте стана известна, след като каналът Ozzy Man Reviews разпространи видео с нея.  В него авторът разказва, че обича мексиканските телевизионни прогнози за времето.  Клипът бе гледан над 20 милиона пъти. След това профилите на момичето в социалните мрежи прегряха.
https://blitz.bg

 

 

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. БЪЛГАРИТЕ
 7. РИБОЛОВ
 8. ГЮВЕЧ
 9. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 10. България – Китай 中国保加利
 11. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

Yanet Garcia

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 3. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
loading...