Крупен обир е бил извършен от пет складови помещения по ул. „Ангел Попов” в Добрич, съобщават от полицията. Съобщението е получено на 17 януари, около 08:10 часа. Установено е, че чрез използване на техническо средство, неизвестен извършител е проникнал в пет помещения. По данни на тъжителя е извършена кражба на неустановени към момента количества хранителни продукти и цигари.

На 18 януари, около 09:00 часа, е получено съобщение за извършена кражба на територията на с. Приморци. Установено е, че за времето от 19:00 часа на 17 януари до 08:45 часа на 19 януари т.г., чрез взлом на входна врата, неизвестен извършител е проникнал в къщата. По данни на тъжителя е извършена кражба на множество ръчни електрически уреди, бойлер, моторна коса и около 1 тон слънчогледови пелети.

На 19 януари, около 21:30 часа, в момент на взлом на кафемашина по ул. „Генерал Г. Попов” в град Добрич, са установени и задържани 19-годишен мъж и 16 годишен младеж от град Добрич. При последвалите ПСД в задържаните са установени монети, обект на посегателството. Работата по случая продължава в условията на бързо полицейско производство по описа на Първо РУ МВР – Добрич. НДТ

loading...