Всеки от нас е уникален по рода си, затова и събитията в живота му и връзките, които изгражда, са различни. Психолози и лайфстайл коучове обаче вярват, че отделните типове връзки могат да бъдат класифицирани в групи. Вижте какви са те, вие към кой тип се отнасяте?

Неразделните

Има двойки, които се движат като „скачени съдове“. Те са неразделни и където е единият, там винаги можете да намерите другия. Най-често хванати за ръка.

На приливи и отливи

В модерния 21-ви век много по-млади мъже и жени срещат трудности в обвързването и създават нестабилни отношения, в които ту са заедно с партньора си, ту се разделят. Причините са различни, но резултатът е един и същ – накрая пак се озовават със същата половинка.

Целуни ме, прегърни ме

Тези двойки често са определяни като „досадни“, защото не спират да афишират близостта си без свян. Те се натискат публично, постоянно се целуват, пипат, говорят си без задръжки и това буди както ревност, така и у някои по-морални личности – отвращение.

Офис двойки

Тяхната любов е „забранена“ и тайна, но можете да ги откриете в офиса как си разменят свенливи погледи и гледат небрежно да се докоснат. Заради корпоративната култура и куп офис правила, са длъжни да крият отношенията си, макар че повечето им колеги са наясно с тях.

Сродните души

Този тип двойки малко се покрива с категорията „неразделни“, само че обличат любовта си и вербално във всеки един момент. Те си допълват изреченията, от тях лъха силна романтика и на практика изглеждат като „едно цяло“, както се казва в клишетата.

Такава любов се намира трудно, но трае цял живот.

От люлка до гроб

Половинките в такава двойка се познават от съвсем невръстна възраст. Те са израснали заедно и често първо са станали най-добри приятели преди отношенията им да прераснат в любов. Тази двойка също като предходната има всички предпоставки да издържи до последния дъх.

Приятели с екстри

Още един резултат от модерните и по-либерални времена са отношенията, базиращи се на неангажиращ секс между приятели. Понякога това е началото на една моногамна и по-сериозна връзка, друг път си остава само едно удобство за определен период от време. Обикновено тези връзки се точат по няколко години, докато единият от двамата си намери постоянна половинка, към която изпитва и романтични чувства.

Мразя те, обичам те

Много страст, много скандали и драми, дори насилие, но пък обикновено „жертвата“ има стокхолмски синдром и не може да се откъсне. Подобни връзки са токсични, но за съжаление не са рядкост.

https://www.tialoto.bg

  1. Типовете мъжка любов
  2. Харта на Добрата съпруга
  3. Има 6 типа любов. Кой е вашият?
  4. Колко сме добри в леглото според типа на тялото?
  5. Формата на бюста определя характера на жената
  6. Пухкавелките са сексбогини, кльощавелките – супермайки
  7. Любимият ни цвят издава част от характера ни
  8. Мъжете си падат по жени тип “пясъчен часовник”
  9. Формата на дупето издава характера
  10. Сексолози обясниха кои са 7-те типа жени в леглото, вие от кои сте?