Преминавайки към ранния живот на една от нашите социални суперзвезди, Тейлър Камхорст, тя е родена на 8 март 1999 г. в известния американски град Мичиган и е с американско гражданство, родителите й са от два расови вида, пише сайтът celebsgraphy. Конкретните подробности за нейната раса и религия са неясни. Риби е нейният зодиакален знак. Тейлър Камхорст отказа да предостави на репортерите допълнителна информация за своето възпитание, училище, братя и сестри или семейство.

Тя е зашеметяващо и привлекателно момиче с невероятно гореща фигура, независимо от статуса й в социалните мрежи. Тейлър има прекрасни сиви очи и копринено руса коса. Висока е 170 см, но няма точна информация за нейното тегло или размери на фигурата.
Камхорст се занимава с моделиране и социални медии от малка.

Тя стана добре известна със своя начин на живот, мода и съдържание, свързано с комедия. Taylor Kamphorst постигна за кратък период от време популярност в социалните мрежи. Сред населението на САЩ знаменитостта й стана вирусна.

Появява се на кориците на Плейбой в Африка и Австралия. Лице е на различни марки за облекло, бельо и спорт. Приятелка е с Алекс Кей, друга известна инстаграм моделка в САЩ.

Тейлър започва кариерата си като инфлуенсър в Instagram, докато е тийнейджърка, през 2018 г.  В своя профил в Instagram, modeltaylork , Камхорст описа своето фитнес пътуване. Тя има над 750 хиляди последователи. В допълнение, фитнес моделът поддържа втори акаунт, TaylorKamphorst, който има над 170 хиляди последователи.

Иноваторът на знаменитост в момента е много активен в нея. Нейните платени членства в OnlyFans са по $7 всеки месец. В резултат на това нейните първокласни снимки и видеа са достъпни за нейните плащащи последователи. Въпреки това, тя от време на време е активна и страницата си във Facebook, където супермоделът споделя снимки и видеоклипове от тренировки.

Тейлър е изключително потаен човек, когато става въпрос за нейния личен живот. Тя не иска да бъде замесена в никакви скандали или слухове за срещи в момента.
Според личното й финансово състояние, става ясно, че Тейлър Камхорст, модел в Instagram, получава много пари, извършвайки платен маркетинг и моделиране. Според конкретни интернет сайтове, притежава между един и пет милиона долара.

Тейлър Камхорст е маниак в социалните мрежи, който дължи славата, богатството и моделирането си на влиянието си в социалните медии.

Тя активно публикува ежедневно своето фитнес, начин на живот и хумористично съдържание в двата профила. Тейлър има 750 000 последователи в Instagram профила си @modeltaylork и 170 000 последователи в друия си профил @taylorkamphorst . Тя показа активна ангажираност и връзка с последователите си и в двата си профила в социалните мрежи.