По време на снощния лайф на “Като две капки вода” изплува доста пикантна новина от близкото минало за Петя Буюклиева. Оказа се, че шармантната певица е имала вземане-даване с естрадна легенда. 

Тази интимна тайна излезе на яве по време на последния лайф на имитаторското шоу. Лично екс-любовникът на Буюклиева се разприказва и видимо я смути. Петя не можеше да си намери място от неудобство, вероятно я смути и присъствието на съпруга й Тони в публиката.

Като специални гости в журито бяха поканени Братя Аргирови. При изпълнението на Петя, единият брат – Светослав, призна, че е пристрастен към Петя. Той сподели дълго пазена тайна, а именно, че като студенти били гаджета.

Петя стоеше като парализирана на сцената и за първи път не знаеше какво да каже. Водещият Димитър Рачков реши да се разрови в чаршафите на бившите любовници с неудобни въпроси. За да прекрати темата, Петя бързо го контрира и каза: “Свирили сме на пиано, това е”.

Шегите за изненадващото разкритие на Светльо Аргиров продължиха до края на вечерта, а Петя не беше никак щастлива от този факт./show.blitz.bg

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 4. БЪЛГАРИТЕ
 5. РИБОЛОВ
 6. ГЮВЕЧ
 7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 8. България – Китай 中国保加利
 9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 10. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 11. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 12. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА