Известно е, че плодовете играят важна роля в избора на симпатии между мъж и жена. Например, през Средновековието, мъжете избират своите съпруги по този начин: те представят различни плодове на момичетата и внимателно наблюдават техния избор.
Американският психолог И. Кан заявява в книгата си “1001 начини за разкриване на идентичността”, че привързаността към определени плодове или плодове разкрива характерните ти черти. Така че ние познаваме себе си чрез плодовете:

КАЙСИИ

Хората “кайсии” имат способността да “сладко” да говорят, докато очите излъчват необикновена доброта. Такива личности вдъхват доверие, други могат да получат впечатлението, че познават този човек през целия си живот. Но този, който го приема за признаци на срамежливост, прошка, милост, е погрешен. Ако някой реши да поиска свободата си, той веднага ще получи твърд отпор. Така че, за приятели “кайсия” е скъп приятел, за врагове – непримирим противник. По своята същност те са креативни хора, могат да пишат стихове и истории.

ПОРТОКАЛИ

Портокалите са обожавани от хора, които са меки и прекрасни в общуването, лесно се сближават с хората около тях. И най-важното – “портокалите”, които не искат някой да бъде бреме, самите те предпочитат да изградят щастието си. Но и този плод привлича затворени и срамежливи дами, които побеждават мъжете със своята скромност и загадъчност. Като правило, това са творчески личности, интелигентни и с добро чувство за хумор.

АНАНАС

Естетична и възвишена природа. Тежи всяка дума, преди да я произнесе, без прибързани изявления и мнения. От хора, които не споделят техните виждания, опитвайки се да стоят настрана. Притежава изискан вкус във всичко – от дрехи до подбор на книги, но по най-добрия начин. Хората от този тип са моногамни. При работа с жените не позволяват познаване и неяснота. Бъдете сигурни, че мъжът, който е стигнал за допълнително парче ананас, ще ви даде не по-малко екзотични усещания от самия плод. Но имайте предвид, че екзотиката включва и безкрайните връзки, много комплекси, липса на емоционален баланс.

ДИНЯ 

Положителна личност! Избягвайте конфронтацията, никога не се оплаквайте от нищо. От време на време те се опитват да насочват хората по пътя на праведните, които, честно казано, рядко успяват. Въпреки това, не променяйте навиците си. У дома те са приятен съпруг и баща (съпруга и майка), с уважение към хората от по-старото поколение. Жените от този тип внимателно планират всяка минута от живота си. И ако е необходимо, те не съжаляват нито за собствените си сили, нито за чуждите сили и време, за да приведат плановете си в логичен финал. Повече принцип няма да навреди.

БАНАНИ

По природа това е мек и любезен тип хора. Но някои атаки на маниерството ги характеризират като арогантни и арогантни личности. Понякога те са сантиментални и лесно уязвими. Бананите обичат да мечтаят, въпреки че твърдо оценяват нереалистичността на такива желания. Недостатъкът на характера е мързел, те лесно попадат под влиянието на другите. Любителите на бананите имат силно впечатление върху мъжете (до голяма степен поради факта, че съзнателно или подсъзнателно те често са „заподозрени“ в пристрастяването към оралния секс), но реагират много болезнено на всяка критика, защото под „кожата“ на плода има меко, чувствителни и уязвими лица. Често тези жени попадат в меланхолия.

ГРОЗДЕ 

Тези хора са в състояние да пазят тайни, свои и други. Но тяхната секретност често излиза извън границите на разума, поради което хората се отнасят към тях с подозрение. Понякога изолацията не е най-добрият начин да се повлияят отношенията с роднини и близки. Предимствата на вида грозде са точността и способността да се запази една дума. Гроздето е избрано от много затворени жени. Те не обичат да говорят за своите болести и духовни преживявания. На тези дами може да се вярва с най-тайна. Обикновено жените от този тип се страхуват от самотата и винаги търсят удоволствие. Мъжете, напротив, са фаворити на дамите, но са много придирчиви при избора на партньор.

ЧЕРЕША

Любителите на Чери, животът не винаги е винаги сладък. Животът им се характеризира с чести възходи и падения, особено в професионалната област. Те имат богато въображение. Истински и искрени партньори. Въпреки това, те едва ли показват чувствата си. За тях няма нищо по-добро от това да бъдеш заобиколен от близки и любим партньор.

НАР

По-добре е да не се шегуваме с любовници от нар или да бъдем откровени, да не им предоставяме големи суми пари.

ГПЕЙПФРУТ

Обичат добри, топли хора. Те обичат свежестта, свободата, дъха на вятъра. Не може да бъде без внимание на другите. Поради това екстравагантността понякога надхвърля границите на обществения вкус и социалните норми. Но те не се интересуват много от това. Ако бъдат критикувани, те винаги могат да се защитят.

КРУШИ

Основната черта на хората – „круши“, е приятелска и спокойна. Жените са прекрасни и гостоприемни домакини. Това са хора, които имат артистични таланти, обикновено добре изработени или бродирани. Имат развито чувство за хумор и са музикални фенове. момичета

  1. Бенките предсказват бъдещето
  2. Характерът според цвета на маникюра
  3. Бюстът издава характера на жената
  4. Любимият ни цвят издава част от характера ни
  5. Няма да повярвате! Дължината на пръстите показва какви сме…
  6. Избери дърво и виж каква личност си (СНИМКИ)
  7. Коя е идеалната ви половинка според звездите
  8. Формата на дупето издава характера
  9. Коя жена е алфа и коя бета
  10. Първата буква от името показва нуждите на жената във връзката й