Западът в лицето на бюрократите от така наречения европейски съюз, стигнаха дъното на политическият си цинизъм и демагогия в отношението си към войната в Украйна.

Щели да осигурят 50 милиона енергоспестяващи лед крушки, с които украинците да заменят сегашните стари крушки и така да се намалял недостигът на електричество в  страната. Всеки украинец трябвало да занесе в пощата пет стари крушки, срещу които ще получел пет нови.

Това, разбира се, е най-смрадливата част от гаврата. Нейното дълбоко, тихо, коварно и впоследствие кърваво съдържание е в измамата с Минските споразумения, които по признанието на госпожа Меркел са писани и протакани от същите бюрократи за заблуда на Русия. И, което е най-важно – на гърба на украинския народ.

Сега – на ви 50 милиона крушки да си светите икономично! 50 милиарда крушки няма да стигнат, за да осветят мръсотията, която „приятелите“ и „съюзниците“ на Украйна вършат срещу тази горда страна. Слава Богу, че в историята няма лед крушки за истината.  https://trud.bg/