Някои хора смятат, че знаците на зодиака са пряко свързани с конкретна предразположеност към престъпления.

Заедно с астролозите психолози изучават личностите на престъпниците и са все по-склонни да твърдят, че има пряка връзка между рождения ден на лицето и видовете престъпления, към които е склонно.

Ако зодията оказва влияние върху начина на мислене, емоциите, действията и в крайна сметка на цялостната карма на човека, не може да не си зададем въпроса – възможно ли е моментът на раждането ни и подреждането на планетите към дадения момент да ни подтикват да вършим лоши неща?

Днес ще разберем кои зодии имат най-лошо реноме от гледна точка на статистиката.

Всички знаем, че зодиите са разделени на четири групи според елемента, който ги представят. Водолей, Близнаци и Везни са свързани от елемента Въздух, Рак, Риби и Скорпион – от елемента Вода, Овен, Лъв и Стрелец са огнени, а Козирог, Телец  и Дева – земни зодии.

Вижте кои са най-опасните зодии според световните криминалисти.

Огнените знаци (Стрелец, Овен, Лъв) – От тези три знака към най-различни видове деяния е предразположен Стрелец. И най-важното – трудно е да бъде хванат. Овен е винаги въоръжен до зъби престъпник, а Лъвът е опасен като цяло, защото самочувствието му позволява лесно да върши различни правонарушения.

Въздушните знаци (Везни, Близнаци, Водолей) – Ако сравним всички тези знаци, Везни са тези, които са най-склонни да извършват престъпления. Те са много опасни и често са добре въоръжени. Близнаците ги хващат в различни измами, а Водолеите тръгват против закона в името на отмъщение.

Земните знаци (Козирог, Дева, Телец) – Тази категория престъпници често попада зад решетките. Телец е най-темпераментният и опасен. Девата е малко страхлива, затова винаги е въоръжена до зъби, а Козирогът е майстор в уменията си да се изплъзне от наказание, след като извърши някое престъпление.

Водните знаци (Скорпион, Рак, Риби) – Изненадващо е, но Раците най-често попадат в полицията. Обикновено те не действат заради самите себе си, а заради близки. Скорпион и Риби изостават в това отношение.

https://www.edna.bg