Мартин Стоянов от Студио „ЗОНЕЛИ“ участва в голям благотворителен концерт в град Карлово

0
157

Мартин Стоянов от Студио за вокално обучение „ЗОНЕЛИ“ (ZONELI Vocal Training Studio) взе участие в голям благотворителен концерт в град Карлово през изминалия уикенд. Събитието, състояло се на 8 октомври,събра на сцената на НЧ „Васил Левски“изявени млади поп изпълнители от Варна, София, Петрич, Карлово и региона, както и звезди от българския музикален и артистичен елит като певицата Мариана Попова, известната цигуларка Десислава Кондова и комикът Димитър Туджаров – Шкумбата.
Концертът-спектакъл, съчетаващ скечове с музикални и танцови изпълнения, бе наречен от организаторите „Генералната репетиция на Дибидюс Нюз“ („Дибидюс Нюз“ е предаване на местен информационен сайт). Целта на благотворителното събитие бенабиране на средства за закупуване на цигулка на талантливия млад виртуоз Стилиян Дерменджиев. Идеята на организаторите е да има и последващи такива инициативи в подкрепа на младите таланти.
Възпитаникът на вокалния педагог Елена Карабельова бе поканен за участие в този концерт, след като в началото на 2022-ра се открои в провеждания в Карлово конкурс за млади поп изпълнители „Песенна палитра“. Тогава Мартин успя да грабне най-голямото отличие „Наградата на кмета“, както и Гран при-то в своята възрастова група.
В благотворителния концерт Мартин се представи с българската песен „Не така“ на група ФСБ, както и с акапелен фрагмент от песента “Shallow” на Лейди Гага и Брадли Купър.