Противно на очакванията да прекара празника с любимия си, фолк звездата Мария изпрати 2018-а и посрещна новата година в компанията на майка си. Двете вечеряха в изискан ресторант, след което миньончето имаше участие в столичен клуб, заедно с колежката си Емануела.

От няколко месеца Мария не спира да говори за новата си любов и как най-после е открила правилния човек, който я кара да се чувства по специален начин. Дори му посвети песен, която кръсти „Моето момче“.

Текстът на парчето е посветен на новата й любов, но така и не извади на светло неговата самоличност. Отсъствието му от празника с Мария пък породи множество слухове.

От фолк гилдията започнаха още късно снощи да шушукат, че Мария отново е хванала женен мъж. Това била причината да не празнува с него снощи, тъй като бил при семейството си. Тайнственият мъж се явявал спонсор на певицата, която в рамките на 3-4 месеца пусна три високобюджетни клипа.

От баницата с късмети обаче Мария си изтегли “пътуване”, което предполага, че съвсем скоро с нейния мъж ще се отпрашат на романтично пътешествие, с което ще компенсира отсъствието си от празника.

Припомняме, че няколко години Мария отказваше да пее на Нова година. Тогава бе под финансовото крило на Християн Гущеров и не й се налагаше да работи по празници. Сега също била финансово уредена, но предвид деликатното положение на половинката й, предпочитала да работи, вместо да си стои вкъщи сама.

https://show.blitz.bg