Уважаеми съграждани, за нас е удоволствие да Ви поканим на едно незабравимо културно пътешествие в необятната шир на далечна Индия. Наши „екскурзоводи“ ще бъдат студентите от Технологичния университет и Университета по криминалистика в щата Гуджарат, Индия, които са основните инициатори на културния фестивал „Санскрити“. С песни, танци и много забавление, те ще ни пренесат в света на индийския фолклор и традиции.

За да направим празника още по-вълнуващ, ученици от ЧПГТП “Райко Цончев” в Добрич ще представят традиционна българска фолклорна програма.

Събитието ще се състои на 13 юни 2019 г. (четвъртък) в Летния театър на град Добрич, бул. „3-ти март“, No 7, от 17:00 часа.

Заповядайте да споделите с нас този пъстър културен празник!

Културният фестивал „Санскрити“ е в рамките на международната лятна програма на Висше училище по мениджмънт. В продължение на един месец, индийските студенти се обучават в магистърски модули по „Предприемачество“, „Стратегическо управление“ и „Планиране на ресурсите на предприятието“, посещават редица бизнес организации и големи компании в региона, участват в организирани екскурзии и мероприятия.

Висше училище по мениджмънт

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国保加利
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST