Бял роял, уют и красота… И перфектни условия за всеки, който би желал да „изпее мечтата си“. Така изглежда школата по вокално изкуство, която отвори врати на 5 октомври и която ще учи малки и големи да владеят гласа си и с таланта си да създават музикална хармония. Инициатор и „главен учител“ е известната с таланта си добричка певица Нели Грегъри.
SONY DSC
Но нейната мечта е прегърната от цялото семейство – от съпруга й Свилин Русев и прекрасната й дъщеря Мария Габриела – твърдо поела по пътя на майка си. Като „най-големия ден в живата ми“ – окачестви грейналата от удоволствие и определено притеснена от толкова много внимание певица откриването на своята школа.
SONY DSC
А това се случи сред семейството  и много приятели, и след като отец Стоян Димов благослови Нели и нейното красиво начинание. Много гости споделиха празника на Нели Грегъри, а сред тях дългогодишната – направо легендарна учителка по солфеж Олга Иванова.
SONY DSC
Много цветя бяха поднесени, много пожелания за успех. И много надежда, че Нели ще зарази с таланта и трудолюбието си десетки добрички деца и младежи. Тя и Светлин се надяват с упорита работа, с откриването на таланти, школата да прослави не само тях, но и да затвърди славната добричка традиция във вокалното пеене.
SONY DSC
Студиото е отворено за всички възрастови групи. А мечтата, която Нели иска да бъде изпята, включва създаването на модерна детска вокална група и на модерен детски хор. В студиото ще се подготвят ученици и кандидат-студенти.  „Има какво да се научи от майка ми, самата аз продължавам да се уча от нея – казва Мария-Габриела“ и влива в новото начинание личната си надежда мечтата на майка й да се сбъдне и студиото да се превърне в притегателен център на младите хора, които просто искат да пеят красиво.
SONY DSC
Тава са и надеждите на Светлин, който от сърце сподели, че много би се радвал, ако начинанието успее. Защото, както сподели пред медиите по време на откриването „няма нищо по-хубаво от това да оставиш след себе си следа за хората…“
SONY DSC
Новата школа се намира на бул. „България“ 1 /бившата „Добруджанска банка“/, ет. 8, стая 812. А всеки, който би искал да получи информация или направо да се запише, за да изпее мечтата си вбъдеще, може да позвъни на тел. 0888 307290.
SONY DSC
Екипът на „Нова добруджанска трибуна“ от сърце желае успех на Нели Грегъри и цялото й семейство в прекрасното начинание, с което се заемат!
SONY DSC
SONY DSC

loading...