ЕТО КОИ ЩЕ СА КЪСМЕТЛИЙСКИТЕ ЦВЕТОВЕ ЗА 2019 ГОДИНА

0
1989

 

Според китайския хороскоп, късметлийските цветове за 2019 – Годината на Земния глиган са: бяло, оранжево, червено, розово, сиво, златно, тъмно морско синьо, както и земните цветове – кафяво и жълто.

Цветовете, които е добре да носите върху себе си като бижу или да поставите в дома си са: ярко червено, морско синьо, бяло и златно.

Има два най-добри начина да се възползвате от силата на цветовете. Първият е да държите в себе си или в дома/офиса/магазина си полускъпоценен камък с дадения цвят. Може да бъде под формата на свещник – по този начин пламъка активира енергията на камъка и я разпръсва из цялото помещение или дом.

Вторият начин е да носите камъка като бижу- чрез допира с вашата кожа, вие ще се свържете с неговата енергия.

Един от най-късметлийските цветове през 2019 е наситеното червено, което символизира огън. Камъкът, който най-добре представлява червения цвят, е корала.

Прасето е дванадесетия знак от китайския зодиак и в себе си включва водния елемент, което прави дълбокото морско синьо подходящ цвят. Препоръчват се камъните Лазурит и Содалит като негови представители.

Според древни вярвания, без значение коя зодия сте, е добре да държите в дома или офиса си статуетка на животното, съответсващо на китайската зодия за сегашната година. По този начин вие се свързвате с енергията му и е възможно това да ви донесе благоденствие, успех и късмет.