Древна китайска любовна магия привлича желания мъж

0
2252

От векове китайките боготворят чудодейната сила на тюркоаза и вярват, че той е в състояние да накара който и да е мъж да се влюби в тях. За да привлечете и вие чувствата на любимия си, ще ви трябват бижу и съд, направени от тюркоаз,червено парче плат и червена свещ.

В продължение на десет дена носете бижуто и поне два пъти на ден се концентрирайте върху образа на любимия и желанието да бъдете с него. Като минат дните, свалете бижуто и го поставете в съда за още десет дена.

Покрийте бижуто с дъждовна вода. На 11-я ден (пресметнете го така, че да се пада новолуние), отрежете от червения плат парче с големината на носна кърпа. През нощта, между 23 и 3 часа влезте в тъмна стая, в която няма мебели, огледала и светлина и занесете парчето плат, свещта и тюркоазените предмети.

Трябва задължително да сте сами. Прошепнете над съда с водата и колието молбата си да се съберете с обекта на чувствата си като обещаете да се отблагодарите за услугата.

След което запалете свещта, капнете 10 капки восък върху парчето плат и скрийте всички предмети, без него. На другия ден намерете начин да го допрете до обекта на чувствата си.

http://burgascity.com