Камен бряг е традиционно място за посрещане на първите лъчи, които докосват земята на 1 юли.Традицията първото юлско слънце да се посреща с концерт в местността „Огънчето“ край Камен бряг, ще бъде спазена и тази година.

На сцената край брега ще се качат  български рок банди „Red House”, „Do Sho Band“, „Drive your life“, „Антифриз“ и „Sheky and Тhe band“. Легендарният вокалист на „Rainbow“, „Alcatrazz” и „Michael Schenker Group” – Doogie White заедно с българската рок група „John Steel“ ще изнесе едночасов концерт, който ще включва част от най-големите световни рок хитове. В първите минути на изгрева той ще изпълни емблематичната песен на  „Uriah Heep“ от 1971 г.  „July Morning“.

Невероятно рок преживяване и силни емоции очакват феновете на твърдия звук в нощта срещу първи юли. Началото е час преди полунощ, а купонът ще продължи до 6.00 часа сутринта.

Община Каварна Ви кани да съпреживеем заедно и едно незабравимо начало на лятото в нощта на 30 юни срещу 1 юли на Камен бряг.

Рокмузика ще се вихри цяла нощ и на Малкото море в Шабла. Местността “Малкото море” е някъде на дивия бряг между Фара Шабла и село Тюленово. На този живописен фон ще бъдат бъдат издигнати сцена и временен палатков лагер. Очаква ви много музика, която удря в гърдите, с изпълненията на: ФАРА БЕНД, FORGOT THE TEN, ROCKFIRE, THE ROCK, READ HOUSE, DEATHMAG. Организаторите обещават и други изненади. НДТ

  • URIAH HEEP-JULY MORNING FULL HD- БГ Превод