Днес ще ви представим една от кралиците на Интернет – моделът   Dana Caroline Barbour Hamm,  с лице и фигура, която е призната за една от най-красивите жени в света.

Дана е родена на 31.08.1980 г. в малкото градче Санфорд в  Северна Каролина в САЩ, но в момента живее в Средния Запад и пътува из страната, като режисира и участва в различни фото турове.

Дана Хам започва кариерата си като модел за списания за фитнес като MuscleMag, Muscle & Fitness, Muscular Development, Olympians Fitness, Pump, Planet Muscle, Fitness Rx, Oxygen и Ultimate Athlete.

Но в наши дни Дана се появява във всякакви списания, каталози и дори участва в свой собствен филм.

Дана направи няколко участия в реалния телевизионен сериал „ Бевърли Хилс булки“, където ни разказаха някои подробности от сватбата й с фотографа Скот Шислер .

Тази интимна връзка с нейния фотограф е постигнала едни от най-красивите снимки, които сме виждали, не е случайно, че често виждаме лицето и фигурата на Дана, снимана в най-популярните тапети в мрежата.

@danahammofficial

Най-хубавото е, че Дана и Скот обединиха усилията си, за да използват целия си опит, за да работят върху Iconic Beauty Images , фотографска агенция, която пътува из САЩ и света, улавяйки красотата на най-зрелищните локации и модели.

Моделът Дана Хам е ценен заради знойния си външен вид и красивото си тяло. В крайна сметка тя се превърна в един от най-сниманите фитнес модели за всички времена.

Преди славата изучава специалност по психиатрична социална работа в университета Кембъл. Дана Хам е и актриса, известна с Trouble Is My Business (2018) и Maledetto Taipan(2015).

Ето и едно нейно лично представяне в социалните мрежи:

Роден съм и съм израснала в малък град в Северна Каролина, но сега живея в Средния Запад и пътувам доста с пълната си кариера като модел, актриса, фотограф и съсобственик на WWW.ICONICBEAUTYIMAGES.

 

Съпругът ми, невероятният фотограф, Скот Шислер и аз ръководим собствена фотографска компания, пътуваме всеки месец до различни живописни места в страната. Ако харесвате нашата работа и искате да бъдете снимани от Скот, моля, посетете нашия бизнес уебсайт:   WWW.ICONICBEAUTYIMAGES.COM

Аз съм много добре позната в интернет, тъй като бях представена като една от най-красивите жени в света от популярни уебсайтове като YouTube, MySpace, AskMen, Smoking Jacket, Maxim, Zimbio, Flisted, sixpachtech и др …

Въпреки това, аз се смятам за изключително реален и земен човек… Определено мога да бъда глупава понякога. Кариерата ми е мой приоритет No1, така че го приемам много сериозно. Не съм студент или модел на непълно работно време. Аз съм модел и актриса на пълен работен ден – с това си изкарвам хляба. Аз съм приятелски настроена, лека и страхотна за работа. Винаги идвам подготвена и съм много надежден и готов партнъор за усилена работа.

Аз съм модел с много различни погледи. Мога да бъда използвана за блясък, красота и мода. Аз съм най-известена с моя “pinup” va-va voom look !!! Хората често ме сравняват с Анджелина Джоли, младата Анна Никол, Ирина Шейк, Бианка Балти и др … Казваха ми, че приличам на много различни емблематични жени, но се надявам да ме възприемете като моя собствена марка секси :))

Моите силни страни са очите ми с екзотична форма, пълните устни и структурата на лицето ми. Имам гъста корсетна коса и обичам да очаровам камерата. Не се страхувам да работя и да  правя нещата както подобава! Не съм супер амазонка, но имам много дълги крака и ръце, което помага много пред камерата.

Не правя големи усмивки, но обичам да давам десетки изрази с устни и очи – мислете за Кейт Мос. Имам естествен бюст, така че високата мода не е най-добрият ми избор, но се преобразявам, за да пасна на работата, за която ми плащат :))

Аз също съм гримьор, така че предпочитам да подготвям лично собствената си коса и грим на фотосесии, освен ако не става въпрос за специфичен външен вид или платена снимка.

Ако искате да ме снимате, моля, изпратете ми съобщение за моите дневни цени. Ако имате конкретен бюджет за даден проект, моля да ме уведомите. Аз съм гъвкава и ще направя всичко възможно да работя с вас.

Налице съм за пътуване, ако самолетните билети и квартирите са покрити. Най-вероятно ще доведа ескорт за моите фотосесии. Рядко пътувам сама от съображения за безопасност, но в същото време съм високо професионален модел, така че не довеждам никого случайно и без работа.

Не се интересувам от срещи с мъже, благодаря!

Дана Хам

/Снимките са от  https://www.instagram.com/danahammofficial/
НДТ