На 24 януари, около 14:45 часа в град Добрич е извършена проверка на криминално проявен 30-годишен мъж. В хода на проверката е установено бяло прахообразно вещество, реагиращо на амфетамин с тегло 0,40 грама. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 24 януари, около 17:40 часа на детска площадка по ул. „Славянска” в град Добрич е извършена проверка на 39-годишен мъж, известен на МВР. В хода на проверката е установено кафяво прахообразно вещество с тегло 0,1 грама, реагиращо на хероин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 24 януари след проведени ОИМ и ПСД са установени 17-годишен младеж и  непълнолетно 14-годишно момче и двамата от град Варна. Същите са извършители на кражба на стъклени чаши от обект, находящ се на територията на к.к. Албена. Материалите по случая са докладвани в РП Балчик.

На 24 януари, около 10:30 часа е получено съобщение за умилено увреден лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация, паркиран в град Генерал Тошево. От проведените ОИМ и ПСД е установен извършителя на деянието 46-годишен мъж. По случая се извършва проверка.

На 26 януари, около 00:10 часа по ул. „Александър Стамболийски” в град Добрич е извършена проверка на 23-гоишен мъж, известен на МВР. В хода на проверката са установени три броя пликчета със бяло вещество, реагиращо на амфетамин с тегло 0,2 грама. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 26 януари, около 16:30 часа е получено съобщение за извършена кражба на акумулаторна батерия, сумата от 50 лева и ръчни инструменти от лек автомобил „Фолксваген”, паркиран на територията на град Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

 

loading...