БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ – 25.03.2020

426

На 23 март в град Тервел е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес” с варненска регистрация, управляван от 51-годишен мъж от град Тервел. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,76 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 24 март, около 23:55 часа в района на зала „Добротица” в град Добрич е спрян за проверка товарен автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация, управляван от 30-годишен мъж, известен на МВР. В хода на проверката е установено, че същия управлява в едногодишен срок от наложено му наказание. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 25 март, около 00:25 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация, управляван от 43-годишен мъж, известен на МВР. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,38 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

loading...