На 9 октомври, около 16:50 часа е получено съобщение за умишлено увредено предно стъкло на лек автомобил „Мерцедес” с добричка регистрация, паркирана на територията на град Каварна. По случая е образувано досъдебно производство.

На 9 октомври, около 17:00 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в град Каварна. На място е установено, че лек автомобил „Фолксваген”, отнема предимството на 81- годишен велосипедист. Вследствие на инцидента възрастния мъж е настане в МБАЛ Добрич с охлузни рани и комоцио, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

На 10 октомври, около 00:20 часа е получено съобщение за възникнал пожар в стопански двор на територията на с. Дъбрава, обл. Добрич. На място е установено, че пожара е възникнал в навес за съхранение на бали фураж. Вследствие на огъня са унищожени 565 бали фураж с общо тегло 192 500 кг. Обгорели са металната конструкция и покрива на навеса. Работата по случая продължава по описа на РУ МВР Балчик.

На 9 октомври, около 15:20 часа е получено съобщение за възникнало ПТП на кръстовището на ул. Кирил и Методий” и ул. „Сан Стефано” в град Добрич. На място е установено, че водач на лек автомобил „Деу” с добричка регистрация при маневра завой на ляво, блъска пресичащата на пешеходна пътека 79-годишна жена от град Добрич. Вследствие на инцидента, жената е настанена в МБАЛ Добрич с фрактура на долен крайник, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

На 9 октомври, около 15:15 часа в град Добрич е спрян за проверка мотоциклет, без регистрационни табели управляван от 17-годишен младеж. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. БЪЛГАРИТЕ
 7. РИБОЛОВ
 8. ГЮВЕЧ
 9. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 10. България – Китай 中国保加利
 11. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 13. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 14. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
loading...