БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР -ДОБРИЧ – 1.12.2020

294

На 30 ноември, около 11:45 часа в град Добрич е извършена проверка на 28-годишен мъж. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 0,65 грама, реагираща на канабис. Задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 30 ноември, около 08:50 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в района на с. Кочмар, обл. Добрич. Установено е, че лек автомобил „Опел”, управляван от 71-годишен мъж поради движение с несъобразена скорост напуска пътното платно. Вследствие на инцидента, возещата се в МПС жена на 71 години е с фрактура на шийни прешлени, настанена в МБАЛ Добрич, без опасност за живота. Водача на МПС е освободен за домашно лечение. По случая е образувано досъдебно производство.

На 1 декември, около 00:15 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в района на с. Белгун, обл. Добрич. На място е установен лек автомобил „Опел”, без регистрационни табели, управляван 28-годишен мъж. Поради движение с несъобразена скорост на заснежен път, водача губи контрол над МПС и се блъска в отрязано дърво. Вследствие на инцидента, водача на МПС е с фрактура на ляв крак и ребра, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

 

loading...