С МАЛКО ЗАКЪСНЕНИЕ, но от сърце, честитим отминалия на 28 ноември рожден ден на една очарователна млада дама – Ваня Близнакова, която отскоро вля сили и енергия в работата на дамски клуб „Майчина грижа“. Да е здрава, да е обичана, да се радва на успехите на двамата си прекрасни синове, да прави добро и добро да й се връща – желаем на дамата ние от НДТ, както и всички момичета от „Майчина грижа“!

РОЖДЕНИЧКА днес е Павлинка Андриянова – технически сътрудник в офиса на ГЕРБ в Тервел. Нека е здрава и нека се радва на сбъднати мечти и много поводи за усмивка!

ЕДИН КОМПЮТЪРЕН ГЕНИЙ, който за радост е наш приятел и пръв помощник, празнува утре рожден ден. От сърце честитим празника на Методи Дойчинов и от сърце му желаем да е здрав, да е обичан, да се радва на много приятели и нека всичко хубаво, с което се заеме, се увенчава с успех!

РОЖДЕН ДЕН празнува утре д-р Георги Желев, който през настоящия мандат председателства спортната комисия в Общинския съвет на Добрич. Здраве, щастие, успехи и много ентусиазъм в работата за по-добрия утрешен ден на добричлии – желаем на рожденика ние от НДТ!

В АВАНС честитим утрешния рожден ден на Жанета Белчева – началник отдел в Бюрото по труда в Добрич. От здраве, успехи и много поводи за радост и усмивка да не се отърве – желаем на дамата ние от НДТ!

Waltz of Roses, Waltz of Love