Благо защити честта на Златка и предизвика разкритието за нейни групови изпълнения в Правец

0
1951

Преди няколко дни ексфутболистът Благой Георгиев реши да се прави на мъж в мрежата и заяви, че ще стартира дела на всички, които се опитват да петнят неговото име и това на Златка, узнаHotArena.

Според него той и Райкова са станали обект на обиди и клевети и ще вземат мерки срещу лицата, които ги разпространяват, тъй като е „човек, който държи на честта, семейството и достойнството си“.

Жалко е някой, който е създал и развалил цели две семейства (с Христина Витанова и децата им Йоана и Давид + с Есмер и синът им Елай), да говори за думи като „чест“, „достойнство“ и „семейство“. Особено когато сам е обидил себе си и близките си с изречението, насочено към майката на децата му, при това в национален ефир – „ще й изкъртя муцуната“.

На всички стана ясно, че Златка го е подкокоросала  да напише дългия роман срещу жълтите медии, тъй като Благой, както разбрахме от „Биг Брадър“ не е обидчив, но тя се засяга, и то доста, на всичко казано по неин адрес, което не й хареса!

Чашата на Златка е преляла, когато нейният сводник от миналото призна, че й е бил такъв и че тя е била най-оборотното му момиче. В опита си Благо да я защити чрез словоизлиянията си в социалните мрежи обаче, доведе до коментар от потребител, който твърди, че не само я е „минал“, ами в действието са се включили и други лица. „ДЖИЗЪС, ще ме съдиш ли че през 2009 година пръснах халката на Злати? 5 часа генг бенг в РИУ Правец…“, написа Николай Иванов.

Друг коментар гласи: „Значи 2008 година Златка прави секс в ефир. Ако човек сам не брани достойнството си и не уважава себе си, няма кой да го направи вместо него. Сега 10 години по-късно тя иска да се покаже като дама?!?!? Истинските дами уважаващи себе си не правят това в национален ефир!!!“.

Трети добавя, че Златка за 10 години изобщо не се е променила. „На всеки изневерява, цяла България разбра, но тя се уважава и продължава да се надува. Сгоди се в капките и изневери на същото място на годеника си. Нагла – има очи да казва на Боби „Аз съм дама, ти трябва да ми запазиш достойнството“. Сама не може, другите вика на помощ. Нито той, нито Никита са и виновни, че изневерява. А Благо като е толкова вярващ и държи на семейството си, защо заряза първата си жена бременна?! Другите грозни постъпки, известни му, се знаят..На приятелството много държи и хоп – с на приятеля си жената, малко след раздялата им… много добро предателство..И се има за мъжкар ?!!“, пише друга потребителка.

Друго мнение гласи, че съдът е за слабите и ако Джизъса е бил толкова велик, е щял да брани достойнства вътре в къщата на „Биг Брадър“, а не да си трае, бърка в г*за и да го прави само когато Златка тропне с крак.

Благо, жалък си“, изрече друга дама. Всички тези писаници намериха място точно под поста на Благо във Фейсбук. Факт е, че по-голямата част от коментарите са негативно насочени към него и Златка. Това говори много. http://hotarena.net/

ОЩЕ ЗА ЗЛАТКА РАЙКОВА