SONY DSC
С новите си танци „Алексия“ дава заявка за нови световни титли
SONY DSC
В края на миналата седмица  талантите на балет „Алексия“ представиха за пръв път пред публика танците, с които ще се представят на предстоящите Държавно и Световно първенства. Уникално красиви и безкрайно добре подготвени, момичетата на Севдалина Мавродиева-Нейкова просто взривиха от аплодисменти залата на СК „Изида“. Индивидуални и групови танци в различни балетни стилове извезаха пред очарованите зрители един гоблен от много труд, много талант, много отговорност… Които са довели до безкрайна красота и грация. 14 танца представиха прекрасните момичета – малки и големи бяха перфектни, превъплъщаваха се във феи, приказни герои и извънземни грации, за да грабнат на крилете на фантазията своите почитатели. За пръв път бяха представени и новите солисти на клуба, които ще защитават високите постижения на „Алексия“ на предстоящите състезания.
SONY DSC
Още на 7 март във Варна добричките грации ще могат да представят своите танци на квалификациите за Световното първенство, след това им предстои участие в Държавното, а впоследствие – разбира се – и самото световното, от което те по традиция се връщат с много най-високи отличия в различните категории. За нас – техните почитатели, остава да стискаме палци!
SONY DSC
Гост на талантите беше председателката на българската федерация по спортни танцови дисциплини Кремена Шопова, която не скри възхищението си от видяното: „Вие сте железни – им каза дамата в края на невероятния концерт. – Но освен това сте нежни и красиви. Страхотни сте! И много ви обичам“.
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC