Българската компания Sin Cars изгражда високотехнологична фабрика за производство на електрически и хибридни автомобили в Русе, съобщи собственикът на фирмата инж. Росен Даскалов.

По думите му, разработката на проекта вече е започнала и производствената линия трябва да стартира през 2020 г. Първоначалната инвестиция е над 10 млн. лв. и ще разкрие между 50 и 100 нови работни места. Новия проект за градски автомобили Sin L-City ще бъде представен на автосалона в Женева. Там ще бъде показан и новия вариант на суперавтомобила SIN R1 650.

L City е многофункционална платформа, на която могат да бъдат изградени различни варианти, което го прави ефективен във всички области на бизнеса, пояснява инж. Даскалов. По думите му, той ще може да се използва от транспортни фирми с логистични и доставни услуги; от публичния сектор – полиция, общини, държавни структури, както и от всеки един гражданин, който желае лесно, бързо и евтино да се придвижва в града.

Оптимизираният производствен процес ще позволи бързо и лесно сглобяване на различните варианти на платформи, като се използват стандартни материали, категоричен е Росен Даскалов. Новата производствената линия L-City е проектирана с годишен капацитет от 20 000 автомобила, които ще бъдат насочени към европейския пазар. След това производството може да се увеличи.

Една от водещите цели при създаването на проекта L-city е ангажирането с каузата за опазване на околната среда, намаляване на емисиите в градовете и създаване на по-здравословна жизнена среда. Тъй като електромобилите са бъдещето на автомобилната индустрия, проектът на Sin Cars се основава на концепцията за лесен за използване, екологичен и лесен за производство автомобил.

Урбанизацията в големите градове води до нарастваща необходимост от създаване на „зелена“ система за трафик в централните градски райони, за да се улесни транспортът на стоки, логистиката и куриерските услуги, които ще бъдат пряко засегнати от ограниченията за движение на превозни средства в тези райони.  https://tvn.bg/

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 4. БЪЛГАРИТЕ
 5. РИБОЛОВ
 6. ГЮВЕЧ
 7. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 8. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 9. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 10. 10.  БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 11. 11.  България – Китай 中国保加利

ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

loading...