Layna Boo /Лейна Бу/ е родена на 18 януари 1995 г. в Торонто, Онтарио, и е добре познат канадски модел за възрастни, влиятелен човек в социалните медии.

Layna често споделя зашеметяващи снимки на страниците си в социалните медии и видеоклипове само за своите първокласни фенове в своя акаунт OnlyFans. Тя натрупа повече от 8 милиона последователи през последните няколко години. Добре позната е като публична фигура и модел в Америка.

Picture 1 of 1

На 26 септември 2017 г. Layna Boo започна професионалната си кариера, когато сподели своите прекрасни и секси снимки в социалните медии. 

Тя получава много харесвания на публикациите си и в резултат на подкрепата, която получи от последователите си, тя започна да споделя снимките си всеки ден. След като постигна успех в индустрията за възрастни и в модния бранш, тя започна да публикува съдържание, което беше по-интересно от предишното.

Лайна пълна

Тя дори отвори своя акаунт OnlyFans, където качваше ексклузивно съдържание за възрастни. В крайна сметка тя започна да публикува платени видеоклипове на себе си.

Лайна сливи

Layna Boo си сътрудничи с много други възрастни звезди, включително  Sonya Blaze , Lissa Aires и много други. Тя обяви във Facebook през 2021 г., че се е регистрирала във FanZen (платформа за възрастни, подобна на OnlyFans) и ще публикува своето безплатно съдържание за възрастни за кратко време. 

Снимка на Лейна Бу

Тя също има акаунт в Nudiez, където поддържа по-активно присъствие и е спечелила над 661 000 фенове, пише gulabigangofficial.in

С нарастващата си популярност сред различни модни марки, тя си сътрудничи със спортни бикини, начин на живот и бански костюми. Сега тя има около 6,8 милиона последователи в Instagram. Тя често качва видеоклипове, които синхронизират устни, в акаунтите си в TikTok и Instagram.

Лаяна Бу

Бу, Лейн, Момичето с татуировката на тигъра е високо 160 см, подържа тегло около 53 кг, има кафяви очи и светлокафява коса.

 Лайна пълна

Layna Boo е завършила колеж в родния си град и няма информация да е омъжена, което буди неимоверен интерес сред мнозина нейни фенове в социалните мрежи.

Снимка на Лейна Бу

Хобито на Layna Boo е да шофира, по възможност скъпи и луксозни автомобили. Тази възможност тя има и я използва.

Layna Boo 2020

Татуировките й будят многозначителни тълкувания и желания най-вече сред мъжката аудитория, но съвсем не са чужди и на мнозина фенки.

Лейна Бу и Хайди Грей

Фирми на дамско бельо и бикини се стремят Layna Boo  да рекламира тяхна продукция.

Лейна Бу

Layna Boo туитна снимка на мъж на име RY през януари 2022 г. ( RYriches). Следователно е ясно, че тези двамата или се срещат, или са женени един за друг. RY има общо 37,1 хиляди последователи в Instagram.

Layna Boo

Според много източници нетната стойност на Layna Boo се оценява на 8 милиона долара. В допълнение към популяризирането на много добре известни марки, доходите й се извличат от нейното съдържание за възрастни и снимки и видеоклипове в социалните медии на OnlyFans. Тя притежава скъпи бижута, колекция от пищни рокли и автомобили като Бентли и Ферари.

Layna Boo

Тя не дава много информация за себе си, семейството или образованието си. Лейна пази личния си живот много личен.

Layna Boo

  • На бедрата си Layno Boo има лъв и тигър
  • Обича да поддържа средно дългата си прическа.
  • Layna Boo има над 333 хиляди последователи във втория си акаунт в Instagram, докато официалният й акаунт има 6,8 милиона последователи.
  • Тя обича да чете, като някои от любимите й заглавия са Malibu Rising, Seven Husbands of Evelyn Hugo, Daisy Jones & the Six, It Ends with Us, Reminder of Him, Regerettig You и Ugly Love.
  • Тя предпочита плажа и горещото кафе

Image