Запознайте се с Kasey Hill, екзотичната красота на земя на Ауси. В това забавно интервю TEASE LIFESTYLE тя споделя своите тайни за поддържането на форма, хранителните си слабости и това, което намира за привлекателно в един мъж.

Тийзър начин на живот: Вашето пълно име и възраст?

Каси Хил. Аз съм на 22 години

Тийзър Лайфстайл: Разкажи ни малко за теб?

Kasey Hill: Хаха, аз съм приятелското момиче, винаги мило, обичащо и забавно. Супер спонтанна съм и съм готова за всичко!

Тийзър начин на живот:  Каква е вашата националност и произход? Къде си пораснала?

Кейси Хил: Аз съм австралийка! Доколкото знам, моят произход е финландски (т.е. как придобивам скандинавския си вид, хаха), винаги се движа на всеки 8 години .. Но бих казала, че съм израснала в Port Macquarie NSW Австралия – малък плажен град в средата на северния бряг.😀

Тийзър Лайфстайл: Как започнахте да моделирате?

Кейси Хил: Винаги съм обичала да правя снимки и да получавам блясък, така че мисля, че след като ти хареса да правиш нещо, с което просто естествено растеш и се облягаш на него.

Тийзър Лайфстайл: Самотни ли сте или сте заети?

Кейси Хил: Заета съм! Съжалявам момчета 🙂

Тийзър Лайфстайл: Кой е най-добрият начин човек да накара някого да му обърне внимание?

Кейси Хил: Да бъде себе си, винаги можете да кажете аз се опитвам да бъда някой там.

Tease Lifestyle: Коя е най-лошият израз, който някога сте чували?

Kasey Hill: О, боже, чух няколко шока. Най-лошото би било „Заплюйте ме, ако греша, но вашето име Луфонда ли е?“ Lufonda .. Това е първо хаха.

Тийзър начин на живот: Какво мислите, момчетата объркват ли  света на запознанствата?

Kasey Hill: Мисля, че малко са загубили романтиката. Те трябва да мислят от сърцето си, за да бъдат малко по-чувствителни.

Тийзър начин на живот: Защо добрите момичета обичат да се срещат с „лоши момчета?“

Кейси Хил: Лошите момчета просто имат нещо за тях, дори не мисля, че знаем. Но те винаги изглеждат забавно и изглеждат близко до земята, това отношение по някакъв начин е магнит!

Тийзър Лайфстайл: Срещаш човек за първи път. Какво забелязваш първо?

Kasey Hill: На първо място е външния вид и как се носи. Очи и усмивка !!

Тийзър начин на живот: Какви са Вашите мисли за човек, който може да готви?

Kasey Hill: Страхотно !! Приготви ми угощение и ме нахрани.

Тийзър начин на живот: Каква е тайната Ви да поддържате форма?

Kasey Hill: Ходя на фитнес, колкото мога. Но най-вече мисля, че е просто да останем активни с ежедневните неща, да изберем по-здравословните варианти на стълбите вместо асансьора, ха-ха.

Тийзър начин на живот: Трябва да се храните добре, да? Или храната е ваша слабост? Какви са Вашите любими храни или храна?

Кейси Хил: А, да … Е, аз съм дебело дете в сърцето си, храната определено е моя слабост, бих направила почти всичко за поничка или бургер 😐 Ха, да. Случайният копнеж за нещо вкусно.

Тийзър начин на живот: Опишете Вашите готварски умения?

Каси Хил: Мога да приготвя тост и спагети, ха-ха.

Tease Lifestyle: Това е смъртоносно комбо. 😀

Тийзър начин на живот: Защо момичетата отиват в тоалетната по двойки? За какво, по дяволите, говорите?

Kasey Hill: Това е като рециклиране, проверете се, уверете се, че изглеждате страхотно, обсъдете мисията за ден / нощ – просто е забавно и винаги срещате нови момичета там, за да приемете като приятели.

Тийзър Лайфстайл: Коя е най-лошата среща, на която някога сте биле?

Кейси Хил: Ами аз наистина не харесвам, ха-ха. Но трябва да кажа, че този човек ме изведе на вечеря, да кажа, че бе скучно, ще бъде подценяване, и аз платих за всичко .. Whatttt?!?

Тийзър начин на живот: Звучи като късметлия, ха-ха.

Тийзър начин на живот: Опишете едно наистина лудо преживяване?

Kasey Hill: Аз правя много глупави луди неща! Както казах, че съм спонтанна, зарязвам всичко и тръгвам да правя нещо безумно! Пътуването ми до Европа миналата година беше доста изненадващо, много невероятни спомени!

Тийзър начин на живот: За момчета: 1) Мозък 2) Баланс на банката и 3) Под колана … Има ли значение размерът наистина? И кое е най-важно за теб?

Kasey Hill: Ха, добре, да! Но няма смисъл да имаш оръдие и да не знаеш как да го използваш !! От тези 3, мозъкът определено е най-важен, интелигентността е привлекателна.

Тийзър Лайфстайл: Къде се виждате през следващите 3 до 5 години? Как животът ще бъде различен?

Kasey Hill: Ах, животът ми се променя толкова бързо. Честно казано, нямам идея, дори не искам да знам. Просто се наслаждавам къде съм сега и какво правя. Надявам се все още просто да се забавлявам, да пътувам, да изживявам нови неща…

Tease Lifestyle: Какво следва в дневния ред? Нещо, над което работите или се появяват концерти?

Кейси Хил: Винаги има нещо в работата, бъдете в крак с моите социални медии, за да разберете !!

Тийзър Лайфстайл: Там го имате. Следете и проверявайте емисиите й в социалните медии.

Как да ви намерим онлайн / социални медии?

Instagram: @kaseyhill__

Snapchat: Kasey.hill

https://teaselifestyle.com/

Кейси Хил е красива блондинка, синеоки австралийски модел, която сега пребивава в Лас Вегас, Невада. Тя за първи път започва кариерата си на модели преди три години и оттогава отглежда своето име и марка в индустрията. Работила е с много фотографи и се е радвала да пътува по света, докато работи върху кариерата си на модели; прихващане на корици и снимане в екзотични места по целия свят. Кейси е базирана в САЩ през последните няколко месеца и се е настанила в новата си среда, превръщайки Лас Вегас в свой дом. Hill има много предстоящи проекти в творбите, както и някои вълнуващи неща, които ще ви накарат да искате да следите тази зашеметяваща красота.  https://rukusmag.com

 

loading...