Сериозни страсти се разиграха в град Баранкиля в Колумбия. Жената хванала съпруга си в измяна и той, за да спаси брака, се съгласил с нейното необичайно условие …

Британското издание “Сън” съобщава, че Хайро Варгас не могъл да измоли от жена си прошка за прелюбодеянието, разводът вече изглеждал неизбежен, но тогава коварната дама поставила условие – след като мъжът й така я е унижил, нека и той да разбере какво означава това. За да спаси брака си, Варгас се съгласил да се съблече гол, да застане на покрива на колата и тя да премине с него през града.

Мъжът се почувствал неловко, легнал по корем и лицето си поставил в хавлиена кърпа. Минувачите отначало недоумявали какво се случва, а след това започнали да снимат със телефоните си.

Страстната двойка създала колапс на пътя, движението по оживения булевард Мурильо застинало, тъй като шофьорите спирали с колите, за да наблюдават какво се случва.

Впоследствие колумбийската пътна полиция арестувала Варгас за това, че със своя вид е провокирал задръстване. В резултат на това съпрузите били глобени с 150 долара (в местна валута) за нарушаване на обществения ред. Не е известно дали са успели да спасят брака по този начин. /auto.blitz.bg

 1. УЧЕНИ ОТ ОКСФОРД ПОСОЧИХА КОИ ЖЕНИ ИЗНЕВЕРЯВАТ НАЙ-МНОГО
 2. Мъж забрави включена камера вкъщи и спипа съпругата си с любовник (ВИДЕО)
 3. Отмъстителна съпруга отряза пениса на неверния си съпруг
 4. ИЗНЕВЯРАТА Е… ПОДВИГ
 5. Разярена любовница уби 63-годишен пловдивчанин

ОЩЕ ИНТЕРЕСНО НА ТЕМА ИЗНЕВЯРА

sex
 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 4. БЪЛГАРИТЕ
 5. РИБОЛОВ
 6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
 7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 8. България – Китай 中国-保加利亚
 9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

loading...