Екатерина Рубинович е ярък, горещ, пищен топ модел и блогър от красивия град Санкт Петербург. Момичето си сътрудничи с голям брой популярни рекламни марки и е модел за проекта Stag Party, в който тя е официално представена на уебсайта им.

Екатерина Рубинович е лекар по образование. Завършва с отличие Държавната медицинска академия в Санкт Петербург, която е основана през 1907 година.

Популярността на Катрин се разпространява с бързи стъпки. Много чуждестранни фотографи, рекламни агенции и различни клиенти се редят на опашка, за да придобият тези секси форми и привлекателен външен вид за личните си цели в модната индустрия.

Не е чудно. Армията от последователи в социалните мрежи има над 1,5 милиона абонати, което позволява на нейните снимки да събира над 30 хиляди харесвания всеки ден.

Само в Instagram почти 1,2 милиона души са абонирани за профила на топмодела, а Катя поддържа и страница в социалните мрежи. ВКонтакте и Facebook мрежи. В интернет пространството Рубинович е по-известна като Катерина Кристал, тя също използва този псевдоним в проекта Stag Party.

Работният график на Рубинович е планиран за шест месеца предварително. Тя постоянно лети до много страни, посещава райските острови и различни исторически места в търсене на перфектния кадър или по искане на търговски договор. Целият й ден е насрочен от часовника, но това не пречи на момичето да се грижи за себе си, да се храни правилно и да спортува, за да поддържа тялото си в добра форма и да не губи апетитната си форма.

Наред с други неща, Екатерина е финалистка за Miss Maxim, Playmate, Playboy. Мисля, че всички знаят за Мис Максим и Плейбой. А за тези, които не знаят какво е Playmate или са мързеливи да търсят в Google, тогава това е централното разпространение на списание, например, като Playboy, което представя ярък секси модел. Обикновено освен снимката има и кратка биография и параметри на външните данни на модела.

Момичето обича животните и планира да има куче в бъдеще. Сега тя няма такава възможност поради спецификата на работата си и постоянните пътешествия по света.

Момичето се занимава и с благотворителна дейност и помага на сираци, като периодично дарява кръгла сума.

Все още има много планове: да скочи с парашут, да завладее Еверестите на модните къщи, да спечели световна слава и, разбира се, да има деца. А Катя също пише много красиви стихотворения и ги качва в Instagram.

Националност: руска 
Дата на раждане: 23 септември 1991 г.
Място на раждане: Москва, Русия
Цвят на косата: Рус
Цвят на очите: Зелен
Измервания: 84-61-86
Височина: 176 см
Instagram – @katerina_kristall

loading...