“Двореца” в Балчик изпрати за Коледа свои, ръчно изработени картички до държавни дейци, посещавали архитектурно-парковия комплекс, сред които и до семейството на френския президент ЕманюелМакрон. С “изданието” от 80 картички са поздравени и артисти, творили в атмосферата на “Двореца”, както и дипломати, институции и чуждестранни партньори, съобщи на БТА директорът на държавния културен институт Жени Михайлова.
Картичките, които са изработени от служители на културния център, пресъздават в обем от хартия или с фотокадри забележителности в комплекса – вила “Тихото гнездо”, Нимфеума, питоси, каменни плочи и други културни ценности на територията на бившата резиденция на румънската кралица Мария, поясни директорът на “Двореца”.
Архитектурно-парковият комплекс и през това лято посрещна туристи от близки и далечни страни. Заради пандемията, по думите на Жени Михайлова, очакванията са “Двореца” да изпрати 2020-а с 30-40 на сто спад на посетителите спрямо миналата година, когато те са достигнали около 275 000 души, съобщи кореспондентът на БТА Юлия Христова.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  10. РИБОЛОВ
  11. ГЮВЕЧ
  12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  13. България – Китай 中国保加利
  14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  16. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  17. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА