Брутално убийство на 50-годишна жена е извършено в с. Скала, община Дулово. Жертвата е била насилена и след това прободена с нож няколко пъти. Това съобщава “Петел”, като се позовава на писмо на близки на жертвата до редакцията.

„Ние, семейството на жертвата умоляваме ви това хладнокръвно убийство да се публикува по новините в цяла България“, написаха те в свое писмо.

Според тях убийството е станало в дома й.

По техни думи, извършителят вече е задържан.

От пресцентъра на ОД МВР – Силистра потвърдиха за тежкото престъпление, станало през нощта на Гергьовден, 6 май.

От областната дирекция допълниха, че по указания от Окръжната прокуратура в Силистра не са изнесли публично данни за случая.

Очаква се днес подробности за тежкото престъпление да бъдат изнесени от прокурори. https://blitz.bg/

19-годишен изнасили и уби жена в Силистренско, наръгал я 27 пъти

Брутално убийство е било извършено през нощта на 6 май в дуловското село Скала. 50-годишна самотно живееща жена е била нападната в дома си, изнасилена и намушкана 27 пъти пъти с хладно оръжие. Извършителят е задържан. Той е на 19 години и е направил самопризнания.

При огледа на местопроизшествието е констатирано, че в спалнята на жената има множество разхвърляни дрехи и вещи, празни дамски чанти и портмоне, съобщават от прокуратурата. Установени са липси на пари и златни накити. Автомобилът на жената също е отнет, като колата е намерена след пътно произшествие в съседно село.

В Окръжен съд – Силистра е внесено искане за налагане на най-тежката мярка спрямо 19-годишният мъж. Според прокуратурата съществува реална опасност обвиняемия да се укрие или да извърши друго престъпление.

https://trud.bg/

loading...