Какво мислите за връзките с по-млад? Почти няма жена, която да не е имала флирт или връзка с такъв мъж. Някои дами дори се решават да сключат брак и разликата във възрастта не ги спира по никакъв начин. Какви са предимствата на брак с по-млад мъж, вижте в следващите редове.

Те са по-издръжливи и енергични

Разбира се, че първото нещо, за което се сетихте са преживяванията ви в спалнята. Но енергичността на по-младия мъж не се свежда само до секса. Младите мъже са страхотни за татковци, защото имат енергията да си играят с децата, да ви помагат в нощните хранения и всичко останало. Някои дами биха се присмивали на идеята за брак с по-млад мъж, защото той може би няма да владее всички техники необходими за ухажване, може би ще му липсва джентълменството, похватите в секса. Но всичко това са неща, които биха могли да бъдат усвоени, а по-младите мъже определено са желаещи и заинтересовани.

Техните очаквания са различни

„Те са много по-малко склонни да имат традиционни очаквания за това, какво жените не трябва да правят.“, Дженифър на 37 години омъжена за по-млад мъж. Вярно е. Ако се запознаете с мъж, който е с 10 години по-млад от вас, той вероятно е израснал в свят, който е много различен от този, в който е израснал мъж на 40 и повече години. Вероятно е видял, че майка му работи на пълен работен ден, знае че съвременната жена отделя голямо значение на кариерата. Освен това бракът с по-млад мъж може да даде възможност и на двама ви да развивате кариера, подкрепяйки се един друг.

Те са по-забавни

„Младите мъже са игриви и забавни.“, казва Линдзи. За да бъде един брак щастлив, партньорите в него освен за всичко останало, трябва да намират време за забавление, смях, шеги. Разбира се, че по-възрастните мъже също се смеят, забавни са, но за един по-млад мъж е по-важно да е забавен, да е харесван.

Те са по-оптимистични

По-младите хора като цяло са по-оптимистично настроени и вярват, че нещата могат да претърпят промени, да се подобрят, да постигнат целите си. С възрастта губим по малко от тази надежда. И представете си какво би се получило, ако съпругът ви е по-млад от вас и съберете вашия прагматизъм с неговите парчета оптимизъм. Нещо като рецепта за перфектната торта.

Те ви напомнят да забавите темпото

Младите мъже не мислят за живота си в далечното бъдеще. Това не означава, че нямат планове, идеи, че не са амбициозни. Но за тях е по-важно да се възползват максимално от настоящето. Освен това връзката с по-млад мъж може да ви напомни да забавите малко темпото, да се наслаждавате на миговете, да ги оценявате, да събирате спомени.
https://www.blitz.bg

 1. Кога жената отива в чужди мъжки ръце
 2. Митове за връзката между зряла жена и по-млад мъж
 3. Социологическо проучване: Всяка пета българка спи с мъжа на най-добрата си приятелка
 4. Млад козел дърта върба лющи
 5. Защо младите мъже си падат по каки?
 6. 70-годишна девственица е готова за секс
 7. Жените предават настроението си на мъжете
 8. 10 съвета за стабилна връзка
 9. Любовта с по – млад мъж или жена
 10. Защо мъжете харесват по-зрели жени
 11. Хвани си кака, да те отрака…
 12. Първата еротична среща на Мадона с Хесус
 13. Сръбкините обичат млади мъже
 14. Учени откриха ген на изневярата при част от жените