24 август е ден на пауза, ден на издишване след последния стресиращ период, ден, в който всеки от нас може да си позволи да си почине от душата. Луната минава през знака Телец – просто трябва да кажем „да!“ вкусна храна, мързелуване, грижа за тялото, масаж, всичко, което може да ни отпусне, угоди и заземи. Пазаруването се насърчава, но докато Меркурий все още е ретрограден, се препоръчва да се възползвате от оферти с отстъпки, при такива условия нещата ще бъдат закупени изгодно и ще ви радват дълго време. В любовта има период на осезаемост. Прегръщайте любимите си хора по-често, това ще насърчи самочувствието и необходимия комфорт. Но е по-добре да отложите работата до понеделник.

Овен , направете нещо интелектуално, прочетете нова книга или съберете група, за да играете на скрабъл. Срещата с добри приятели в приятен разговор е най-добрият план за вечерта.

Телец , събота е идеалният ден за помирение. Можете да заровите брадвата, дори ако конфликтът се проточи.

Близнаци , ще имате голям късмет в някое ново запознанство. Ако наскоро сте срещнали важен за вас човек, това ще е за дълго и за щастие.

Рак , тих и спокоен ден. Обърнете внимание на тялото си, отидете на масаж или сауна.

Лео , не забравяйте да излезете от къщата. Трябва да прекарате предпоследния уикенд на лятото в хармония със себе си и с природата.

Дева , идеален ден за тези, които са на почивка. Във всеки случай, дайте си почивен ден според всички ваши правила.

Везни , страхотна събота да се потопите в нов материал. Можете да намерите както храна за размисъл, така и повод за естетическа наслада.

Скорпиони , прекарайте почивния си ден безгрижно, дори и да сте принудени да работите. Лекотата е основният принцип за изживяване на прекрасен ден.

Стрелец , можете да постигнете всяко споразумение. По-често търсете съвет от по-старото поколение, слушайте мъдростта и не отказвайте помощ.

Козирог , вашият управител Сатурн също управлява събота, денят ще върви добре при всеки сценарий. Най-добрият вариант е пасивната почивка без грандиозни планове.

Водолей , въздържайте се от импулсивни покупки, в противен случай рискувате да похарчите нещо, което не сте планирали. Освен това пазаруването няма да донесе радостта, която очаквате.

Риби , прекарайте почивния си ден край водата, наслаждавайки се на последните дни на лятото. Съберете група приятели въз основа на вашите харесвания.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО 

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

НАШИТЕ ФЕЙСБУК ГРУПИ

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. NDT NEWS – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНА ДОБРИЧКА
  10. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  11. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
  12. РИБОЛОВ
  13. ИНТЕРВЮТА
  14. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  15. България – Китай 中国保加利
  16. ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО, СВЕТСКИ КЛЮКИ, ЗАБАВА, ШОУ..
  17. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
  18. В PINTEREST

  1. ЯБЪЛКИТЕ В ДОЛИНАТА НА ЕРОТИКАТА
  2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  3. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА