На 7 юли тригонът на Плутон и Черната Луна ще има доста дълготрайно влияние. И както винаги има плюсове и минуси. Положителната страна: ще се повиши самочувствието и способността ви да общувате пълноценно и ефективно, общувайки на различни нива. Може да се увлечете сериозно от чувства, особено страстни. Тук е важен контролът и действията в полза на вас и другите. Усещате как се увеличава влиянието ви върху хората; И това трябва да се използва, но не и да се злоупотребява. Дори и много да искаш.

Овен, бъди щедър. Планетите ви дават този съвет, защото споделяйки нещо с другите на 7 юли, ще спечелите много повече.

Телец, ако искате да подобрите личния си живот, поемете инициативата в свои ръце. Дори не можете да си представите колко искрено ще ви подкрепят близки хора.

Близнаци, вероятно ще трябва да промените плановете си в неделя предвид променените обстоятелства. По-добре е веднага да се откажете от ясен график.

Рак, фокусирайте се върху интуитивните усещания, които ще се появят през целия ден. Вие и другите можете да помогнете на 7 юли с уникалната си гледна точка към ситуацията.

Лъв, скоро ще можете да си позволите неочаквани покупки. Основното е да избягвате дълга в настоящето, в противен случай ще ви бъде трудно да върнете тези пари.

Дева, отделете си ден за себе си, работили сте много и заслужавате спокойствие и малки лични радости. Натрупаните грижи ще почакат малко.

Везни, в началото на деня се очакват административни проблеми, но следобед всичко ще се подобри. 7 юли е обещаващ ден за планиране и поставяне на цели за месеца.

Скорпиони, не забравяйте за обещанията, които сте дали на любимия човек. В противен случай може да възникне неприятна ситуация, която ще трябва да бъде разрешена.

Стрелец, ако не искате този ден да завърши с нежелана кавга, не оказвайте натиск върху приятелите и познатите си със собствения си авторитет и енергия.

Козирог, трябва да се придържате към златната среда между почивка и работа, така че умората да не ви принуди да промените плановете си. Пази се.

Водолеи, тази неделя е подходяща за формиране и обсъждане на амбициозни планове. Говорете със съмишленици за това в какво искате да постигнете резултати.

Риби, умението за преговори трябва да стане ваш помощник във всички лични и работни въпроси. И не забравяйте мъдростта: „Не взимат пари за искане!“

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО 

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

НАШИТЕ ФЕЙСБУК ГРУПИ

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. NDT NEWS – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНА ДОБРИЧКА
  10. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  11. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
  12. РИБОЛОВ
  13. ИНТЕРВЮТА
  14. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  15. България – Китай 中国保加利
  16. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
  17. В PINTEREST

  1. ЯБЪЛКИТЕ В ДОЛИНАТА НА ЕРОТИКАТА
  2. ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО, СВЕТСКИ КЛЮКИ, ЗАБАВА, ШОУ..
  3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА